eToro is een online handelswebsite, aanbieder van Social Trading. Dat is een sociaal beleggingsnetwerk waardoor beleggers bij hun beleggingsbeslissingen kunnen profiteren van de wijsheid van de massa. Sociaal handelen kan bij eToro ook mobiel. U handelt bij eToro in Contracts for Difference (CFD's). Met CFD’s kunt u speculeren op prijsschommelingen van bepaalde financiële producten. Let erop dat CFD’s risicovolle producten zijn met een hefboomwerking. Zij kunnen leiden tot het verlies van de volledige inleg. Volgens de AFM zijn deze producten vanwege hun grote risico’s ongeschikt voor de meeste beleggers.

Let op met het beleggen in CFD’s
CFD’s zijn beleggingsproducten die geschikt voor het speculeren op korte termijn koersbewegingen. Vanwege de hoge risico’s zijn deze producten minder geschikt voor het opbouwen van vermogen op de lange termijn. Zie ook ons artikel over de gevaren van CFD’s .

Niet beoordeeldeToro is niet beoordeeld
Elke broker wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt over de organisatie, dienstverlening(en), voorwaarden en kosten krijgt de partij een beoordeling.

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Toelichting

Naam aanbieder
eToro
Minimum inlegbedrag
€ 100,-
Onderdeel van
eToro (Europe) Ltd.
Jaar actief
2007
Vestiging(en)
Limassol op Cyprus
Onderscheidingen
-

De beste broker vinden?Vergelijk brokers