Maak een belafspraak

Wilt u gaan beleggen om uw financiële doel te realiseren? Of twijfelt u over uw huidige beleggingspartij? Een onafhankelijke vermogenscoach van Finner neemt de beste opties met u door. Plan eenvoudig een belafspraak in.

Goed om te weten: Finner helpt u met het kiezen van de juiste beleggingspartij. We geven geen advies over financiële producten of belastingen.

Plan een tijd in
Afspraak met vermogenscoach Finner
MEER WETEN

Veelgestelde vragen

De vragen die ons het vaakst gesteld worden, zetten we hier voor u op een rij. Zit het antwoord op uw vraag er niet bij? Bel of mail dan gerust.

Moet ik betalen voor een gesprek?

Het eerste gesprek is helemal gratis als u een concrete beleggingsvraag heeft. Voor een eventueel vervolggesprek brengen we mogelijk kosten in rekening. Ons adviestarief is € 150 per uur. Natuurlijk bespreken we dit eerst vooraf met u.

Wat kan ik verwachten van een gesprek?

In 15 minuten beantwoorden we u vragen over beleggen en kijken we hoe we u het beste verder kunnen helpen om uw doelen te bereiken.

Wie neemt er contact met mij op?

Een vermogenscoach van Finner.

Wij zijn ervan overtuigd: uw keuzes worden beter met een vermogenscoach. Dit is een onafhankelijke deskundige die gespecialiseerd is in beleggen en vermogensbeheer. Ze kennen de markt als geen ander en helpen beleggers dagelijks met het vergelijken van partijen.

Waar verdient Finner aan?

Maakt u via Finner contact met een partij, dan ontvangen wij een eenmalige vaste vergoeding. Met alle partijen maken we dezelfde prijsafspraken. Het maakt daarom voor ons niet uit welke partij u kiest. Ook staat deze contactvergoeding los van de keuze of u daadwerkelijk gaat beleggen. In geen geval wordt de vergoeding aan u doorberekend. Door deze heldere en uniforme afspraken kunnen we deze dienstverlening gratis en onafhankelijk aanbieden. De Consumentenbond en de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) bevelen ons als onafhankelijke vergelijkingssite aan. 

Finner hanteert een aantal richtlijnen om de onafhankelijkheid te borgen:
– Financiële partijen hebben geen belang in Finner. Wij zijn 100% onafhankelijk.
– Finner verkoopt geen financiële producten.
– Alle partijen met een AFM-vergunning zijn opgenomen in onze vergelijking.
– Alle partijen kunnen zonder kosten beoordeeld worden.
– Met alle partijen maken wij dezelfde prijsafspraken.

Uiteraard voldoen wij daarbij aan de beleidsrichtlijnen van de toezichthouder, waaronder de Beleidsregel informatieverstrekking (AFM), Normenkader voor vergelijkingssites (AFM), Leidraad Bescherming van de online consument (ACM) en de EU-richtlijn Key principles for comparison tools.