Meesman Indexbeleggen - Beoordeling

Met Meesman Indexbeleggen kiest u zelf uit een viertal indexfondsen: 2 aandelenfondsen en 2 obligatiefondsen. Het platform is geschikt voor indexbeleggers die op een relatief eenvoudige en kostenefficiënte manier willen spreiden. Meesman richt zich daarmee op passieve en lange termijn beleggers. 


Beoordeling
Toelichting
Bankvergunning NL
AFM vergunning NL
KIFID registratie
Klantenservice NL
Niet uitlenen effectenNiet van toepassing
GRATIS realtime koersinformatieNiet van toepassing
GRATIS uitbetaling cash- en stockdividend
GRATIS uitoefening / toewijzing van optiesNiet van toepassing
GEEN inactivity feeNiet van toepassing
GRATIS deponeren / overboeken effectenNiet van toepassing
GEEN betaalrekening verplicht
Geen CFD broker
Overige kosten
Overige voorwaarden

BeoordeeldMeesman is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke broker wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt over de organisatie, dienstverlening(en), voorwaarden en kosten krijgt de partij een beoordeling.

                                                                          

Meesman Indexbeleggen - Kosten

De tarieven van Meesman zijn afhankelijk van uw handelsgedrag en de producten die u kiest. Gebruik onze vergelijkingsmodule en bereken direct de kosten voor uw situatie.


                                                                       


Meesman Indexbeleggen - Handelsplatform

Het platform biedt vier fondsen aan: 2 aandelenfondsen en 2 obligatiefondsen. Volgens Meesman volstaat dit om op een eenvoudige manier een goed gespreide beleggingsportefeuille samen te stellen. Meesman biedt uitgebreide informatie over de verschillende fondsen. Verder kunt u, afhankelijk van het maximale verwachte risico wat u wenst te lopen, kiezen uit verschillende voorbeeldportefeuilles.De indexfondsen van Meesman zijn 1 keer per week verhandelbaar. Uniek aan de Meesman fondsen is dat tot 0,4% per jaar extra rendement kan worden behaald door terugvordering van de bronbelasting.

                                                               

 Toelichting
Meest geschikt voor:
Fondsenbelegger
Specialiteit broker:Indexbeleggen, keuze uit 4 eigen fondsen

 

De beste broker vinden?Vergelijk brokersOver Meesman Indexbeleggen

Meesman is in 2005 opgericht en is gespecialiseerd in beleggen via indexfondsen. De overtuiging van Meesman is:

“Het belang van de klant weer centraal stellen door beleggingsproducten aan te bieden waarvan uit onafhankelijk (wetenschappelijk) onderzoek blijkt dat die op lange termijn de grootste kans op de beste beleggingsresultaten bieden”.

De beleggingsfilosofie is samen te vatten in zes woorden: breed spreiden, lage kosten, niet handelen. Meesman is ervan overtuigd dat beleggers die volgens deze filosofie beleggen betere beleggingsresultaten zullen behalen dan de meeste andere beleggers, zowel professioneel als particulier. Meesman richt zich op echte indexbeleggers. Volgens hen zijn dit beleggers die hun geld voor de lange termijn op een eenvoudige, transparante en goedkope manier willen laten groeien zonder er naar om te hoeven kijken. Voor dergelijke beleggers biedt Meesman verschillende indexfondsen. U heeft de keuze uit 2 aandelen indexfondsen en 2 obligatie indexfondsen. De minimale storting is eenmalig €10.000,- of €100,- per maand via periodiek beleggen.

Daarnaast biedt Meesman een pensioenrekening aan waarmee u fiscaal voordelig kunt beleggen in de producten die Meesman aanbiedt (box 1 beleggen).

                                                                       

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement