Meesman is in 2005 opgericht en is gespecialiseerd in beleggen via indexfondsen. De overtuiging van Meesman is:

“Het belang van de klant weer centraal stellen door beleggingsproducten aan te bieden waarvan uit onafhankelijk (wetenschappelijk) onderzoek blijkt dat die op lange termijn de grootste kans op de beste beleggingsresultaten bieden”.

De beleggingsfilosofie is samen te vatten in zes woorden: breed spreiden, lage kosten, niet handelen. Meesman is ervan overtuigd dat beleggers die volgens deze filosofie beleggen betere beleggingsresultaten zullen behalen dan de meeste andere beleggers, zowel professioneel als particulier. Meesman richt zich op echte indexbeleggers. Volgens hen zijn dit beleggers die hun geld voor de lange termijn op een eenvoudige, transparante en goedkope manier willen laten groeien zonder er naar om te hoeven kijken. Voor dergelijke beleggers biedt Meesman verschillende indexfondsen. U heeft de keuze uit 2 aandelen indexfondsen en 2 obligatie indexfondsen. De minimale storting is eenmalig €10.000,- of €100,- per maand via periodiek beleggen.

Daarnaast biedt Meesman een pensioenrekening aan waarmee u fiscaal voordelig kunt beleggen in de producten die Meesman aanbiedt (box 1 beleggen).

Lees hier meer over zelf beleggen bij Meesman.

 
Meesman
Naam aanbieder
Meesman
Type beheer
Onderdeel van
Meesman Index Investments B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 100,-
Vestiging(en)
Den Haag
Jaar actief
2005
Onderscheidingen
-

De beste pensioenaanbieder vinden?Vergelijk pensioenaanbieders


Beleggingsbeleid Meesman


Bij Meesman kon u met een Meesman Beleggingsrekening altijd al beleggen voor uw pensioen in de vierde pijler: het vermogen valt in box 3 en kunt u in alle vrijheid besteden. Vanaf 1 mei 2022 is het ook mogelijk om met een Meesman Pensioenrekening in de derde pijler voor uw pensioen te beleggen. U belegt dan fiscaal vriendelijk op een geblokkeerde rekening in box 1. Voor beide rekeningen geldt:

Indexfondsen
U belegt in de vertrouwde Meesman indexfondsen, die conform de Meesman Beleggingsfilosofie echt wereldwijd gespreid beleggen en nog duurzaam zijn ook. U heeft de keuze uit twee aandelenfondsen en twee obligatiefondsen, waar u een passende portefeuille mee kunt samenstellen.

Service
Bij Meesman regelt u alles online. Een rekening opent u in een paar minuten. En in de ingelogde omgeving kunt u uw beleggingen inzien, opdrachten geven en nog veel meer. Eenvoudig, snel en veilig. Wilt u iemand spreken? Dan geeft Meesman aan dat u altijd kunt bellen of mailen. U wordt naar eigen zeggen persoonlijk en deskundig te woord gestaan. Geen call center, keuzemenu of wachttijd.


De beste pensioenaanbieder vinden?Vergelijk pensioenaanbieders


Kosten Meesman


Voor een voorbeeldberekening kunt u gebruik maken van de vergelijker.

Doorlopende kosten
Periodieke kostenGeen
BeheerfeeOnderdeel van de Meesman fondskosten
Performance fee
Transactiekosten0,25% transactiekosten per order. Dit zijn de eenmalige kosten die u betaalt als u een koop-, switch- of verkooptransactie doet. Als u meer dan €500.000 bij Meesman belegt, betaalt u geen transactiekosten.
ServicefeeGeen
Kosten ProductenFondskosten van 0,5% per jaar voor elk type fonds met uitzondering van het Aandelen wereldwijd totaal fonds. Bij dit fonds betreffen de kosten 0,4% of 0,25% bij een inleg van meer dan 1 miljoen euro.

De gemiddelde kosten van de producten zijn berekend op basis van een portefeuille bestaande uit Meesman Indexfonds Aandelen Wereldwijd Totaal en Meesman Obligatiefonds Wereldwijd. Afhankelijk van uw portefeuille samenstelling liggen deze naar verwachting tussen de 0,40% en 0,50%

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuille-
Kosten afbouw portefeuille-

De beste pensioenaanbieder vinden?Vergelijk pensioenaanbieders


Meesman rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Meesman wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement