Aegon beleggen

Let op: Deze zelf beleggen dienstverlening van AEGON bestaat niet meer. AEGON biedt alleen nog AEGON Beheerd Beleggen en AEGON Beheerd Beleggen Lijfrente (pensioenbeleggen).

AEGON N.V. is opgericht in 1983 tijdens de fusie van AGO en Ennia. AEGON heeft activiteiten in meer dan 20 landen in Amerika, Europa en Azië. De onderneming levert wereldwijd levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheerproducten aan zo’n 47 miljoen klanten.

Voor Nederlandse beleggers biedt AEGON de beleggersrekening aan. Dit is een online rekening waar u zelf kunt beleggen in beleggingsfondsen en indexfondsen. Op de Aegon beleggersrekening kunt u uitsluitend handelen in Aegon producten. Het assortiment bestaat uit zo’n 8 beleggingsfondsen en indexfondsen.

Daarnaast heeft Aegon de vermogensbeheerdienstverlening Beheerd Beleggen en Beheerd Beleggen Lijfrente voor mensen die met fiscaal aantrekkelijk voordeel willen beleggen voor het pensioen. In beide dienstverleningen wordt in twee fondsen van Aegon belegd, een aandelen- en obligatiefonds. U kunt in vier verschillende risicoprofielen beleggen.

Lees hier meer over vermogensbeheer bij Aegon.

Beoordeling5/5Toelichting
Bankvergunning NL+
AFM vergunning NL+
KIFID registratie+
Klantenservice NL+
Niet uitlenen effectenNiet van toepassing
GRATIS realtime koersinformatieNiet van toepassing
GRATIS uitbetaling cash- en stockdividend+
GRATIS uitoefening / toewijzing van optiesNiet van toepassing
GEEN inactivity feeNiet van toepassing
GRATIS deponeren / overboeken effectenNiet van toepassing
GEEN betaalrekening verplicht+
Geen CFD broker+
Overige kostenBeperkt inzicht in alle indirecte kosten
Overige voorwaarden+
Aegon
Naam aanbiederAegonMinimum inlegbedrag€ 1,-
Onderdeel vanAegon Nederland N.V.Jaar actief1983
Vestiging(en)Den Haag
Onderscheidingen

Met Aegon Vrij Beleggen maakt u een keuze uit een van 8 verschillende Aegon fondsen om in te beleggen. Via Aegon mix beleggen kunt u op de rekening een stortingsmix aanmaken. Uw geld wordt dan automatisch belegt in de fondsen naar keuze. 

Toelichting
Meest geschikt voor:
Specialiteit broker:Fondsbeleggen, keuze uit 9 eigen fondsen

De eigenschappen van het getoonde handelsplatform horen bij Aegon beleggersrekening. Naast deze dienstverlening biedt Aegon ook andere dienstverleningen aan. Gebruik onze vergelijkingsmodule om alle mogelijkheden te vergelijken.

De kosten van Aegon beleggersrekening zijn afhankelijk van je handelsgedrag en de producten die je kiest. Gebruik onze vergelijkmodule en bereken direct de kosten voor jouw situatie. Vraag een gratis informatiepakket aan en je ontvangt de rapportage van de broker inclusief alle kosten direct per email.