SNS beleggen

Let op: SNS is medio 2016 gestopt met de dienstverlening “zelf beleggen”. 

SNS Bank is een middelgrote Nederlandse bank en vindt haar oorsprong in 1817. Door diverse problemen bij SNS heeft de Nederlandse staat SNS Reaal en SNS Bank in februari 2013 genationaliseerd. De Nederlandse staat is op dit moment eigenaar van de bank. Eind 2013 werkten circa 2000 medewerkers voor de Staatsbank.

De afgelopen jaren heeft SNS hun beleggingsdienstverlening verder afgebouwd. SNS Securities, de vermogensbeheertak, is overgenomen door Bank ten Cate in 2013. In hetzelfde jaar is het platform voor fondsbeleggers “Fundcoach” overgenomen door Binck Bank. In 2016 is SNS gestopt met SNS zelf beleggen. U kon hier voorheen direct via de beurs handelen in aandelen, fondsen, trackers, opties, obligaties en hefboomproducten met.

Beleggen bij SNS kan nu nog via de “SNS Doelbeleggen”. U kunt dan gespreid beleggen met de mixfondsen van ASN, Een beleggingsrekening kunt u al openen vanaf €20,-.

Lees hier meer over vermogensbeheer bij SNS.

Beoordeling3/5Toelichting
Bankvergunning NL+
KIFID registratie+
Niet uitlenen effecten+
GRATIS realtime koersinformatie+
GRATIS uitbetaling cash- en stockdividendU betaalt voor de afhandeling van dividend
GRATIS uitoefening / toewijzing van opties
GEEN inactivity fee+
GRATIS deponeren / overboeken effecten+
GEEN betaalrekening verplicht
Overige kosten +/- 
Overige voorwaarden +/- 
SNS
Naam aanbiederSNSMinimum inlegbedrag€ 1,-
Onderdeel vanSNS ReaalJaar actief1817
Vestiging(en)Geheel Nederland
Onderscheidingen

Op mijn SNS beleggen heeft u toegang tot verschillende beleggingstools om uw eigen portefeuille samen te stellen, heeft u realtime inzicht in beurskoersen en een overzicht van actueel beursnieuws. Verder heeft u verschillende tools om aandelen te analyseren zoals een technische en fundamentele analyse.

Toelichting
Meest geschikt voor:
Specialiteit broker:

De kosten van SNS Zelf beleggen zijn afhankelijk van je handelsgedrag en de producten die je kiest. Gebruik onze vergelijkmodule en bereken direct de kosten voor jouw situatie. Vraag een gratis informatiepakket aan en je ontvangt de rapportage van de broker inclusief alle kosten direct per email.