Robein beleggen

Let op: Robein is in oktober 2020 overgenomen door Fundshare Fund Management B.V. en gaat verder onder de naam InDelta Beleggen

Robein is de nieuwe naam van Ohpen. Sinds 2014 worden de diensten van Ohpen aangeboden onder deze nieuwe naam. Het merk Ohpen richt zich alleen nog op softwareontwikkeling. Robein is opgericht in 1981 en biedt klanten uitsluitend een execution only dienstverlening aan in eigen indexfondsen. Dit houdt in dat u voor eigen rekening zelf direct handelt in de indexfondsen van Robein. Via de Robein planner krijgt u hulp bij de samenstelling van uw portefeuille. U kunt beleggen vanaf €1,-.

BeoordelingToelichting
Bankvergunning NL
AFM vergunning NL
KIFID registratie
Klantenservice NL
Niet uitlenen effectenNiet van toepassing
GRATIS realtime koersinformatieNiet van toepassing
GRATIS uitbetaling cash- en stockdividend
GRATIS uitoefening / toewijzing van optiesNiet van toepassing
GEEN inactivity feeNiet van toepassing
GRATIS deponeren / overboeken effectenNiet van toepassing
GEEN betaalrekening verplicht
Geen CFD broker
Overige kostenBeperkt inzicht in alle indirecte kosten
Overige voorwaarden
Naam aanbiederRobeinMinimum inlegbedrag€ 1,-
Onderdeel vanRobein Vermogensopbouw B.V.Jaar actief1981
Vestiging(en)Den Haag
Onderscheidingen

Met Robein heeft u twee mogelijkheden om uw beleggingsplan op te stellen. U kunt zelf een of een aantal van de 9 indexfondsen selecteren of een risicoprofiel volgen. U kunt beleggen in een defensief, neutraal en offensief profiel. De risicoprofielen bestaan altijd uit een selectie van de indexfondsen.

Toelichting
Meest geschikt voor:
Specialiteit broker:Indexbeleggen, keuze uit 9 eigen fondsen

De kosten van Robein Indexbeleggen zijn afhankelijk van je handelsgedrag en de producten die je kiest. Gebruik onze vergelijkmodule en bereken direct de kosten voor jouw situatie. Vraag een gratis informatiepakket aan en je ontvangt de rapportage van de broker inclusief alle kosten direct per email.