InDelta beleggen

LETOP! Medio 2023 zijn de activiteiten van InDelta overgenomen door Wijs & van Oostveen.


Bouw bij InDelta eenvoudig vermogen op met indexfondsen. InDelta heeft negen gelijk-gewogen indexfondsen samengesteld die samen het leeuwendeel van het beleggingsuniversum vertegenwoordigen. Zo volgt u eenvoudig een specifieke beleggingscategorie, regio of financiële markt. De fondsen maken gebruik van de goede elementen van indexbeleggen: brede spreiding, directe (fysieke) belegging in aandelen en obligaties en geen dividendlekkage.

Om elke belegger optimaal te bedienen, biedt InDelta twee mogelijkheden aan om een persoonlijk beleggingsplan op te stellen: kies een eigen verdeling of een modelportefeuille. Zo heeft u altijd een portefeuille die bij u past. Met één druk op de knop stelt u een breed gespreide beleggingsportefeuille samen. InDelta biedt volledige flexibiliteit. Leg ineens een bedrag in of stort maandelijks automatisch. Ook past u op elk gewenst moment kosteloos uw portefeuille aan. Bijstorten, onttrekken, switchen of het aanpassen van uw automatische incasso, het is allemaal mogelijk bij InDelta.

InDelta is ontstaan uit de overname van Robein door Fundshare Fund Management B.V. in oktober 2020. De InDelta Indexfondsen (voorheen Robein) zijn opgericht in 2012.

BeoordelingGeen gegevens beschikbaarToelichting
Bankvergunning NL
AFM vergunning NL+
KIFID registratie+
Klantenservice NL+
Niet uitlenen effectenNiet van toepassing
GRATIS realtime koersinformatieNiet van toepassing
GRATIS uitbetaling cash- en stockdividend+
GRATIS uitoefening / toewijzing van optiesNiet van toepassing
GEEN inactivity feeNiet van toepassing
GRATIS deponeren / overboeken effectenNiet van toepassing
GEEN betaalrekening verplicht+
Geen CFD broker+
Overige kostenNiet van toepassing
Overige voorwaarden+
InDelta
Naam aanbiederInDeltaMinimum inlegbedrag€ 1,-
Onderdeel vanFundShare Fund Management B.V.Jaar actief1981
Vestiging(en)Amsterdam
Onderscheidingen