WH Selfinvest Beleggen

WH Selfinvest is een online handelsplatform dat vooral geschikt is voor de actieve trader. U kunt onder andere in CFD’s (risicovolle producten), aandelen, beleggingsfondsen en futures beleggen. U kunt bij WH Selfinvest ook oefenen met een demo account.           

WH Selfinvest – Kosten

De tarieven van WH Selfinvest zijn afhankelijk van uw handelsgedrag en de producten die u kiest. 

Over WH Selfinvest 

WH Selfinvest is een online handelsplatform, dat bestaat sinds 1998. Selfinvest is naar eigen zeggen opgericht voor de trading en de actieve belegger. Bij WH Selfinvest kunt u oefenen met een demo account, of direct echt gaan handelen in beleggingsproducten zoals Contracts for Difference (CFD’s). Met CFD’s kunt u speculeren op prijsschommelingen van bepaalde financiële producten. Let erop dat CFD’s risicovolle producten zijn met een hefboomwerking. Zij kunnen leiden tot het verlies van de volledige inleg. Volgens de AFM zijn deze producten vanwege hun grote risico’s ongeschikt voor de meeste beleggers. Het platform biedt niet alleen CFD’s aan maar ook beleggingsproducten zoals futures, aandelen en beleggingsfondsen.

Let op met het beleggen in CFD’s

CFD’s zijn beleggingsproducten die geschikt voor het speculeren op korte termijn koersbewegingen. Vanwege de hoge risico’s zijn deze producten minder geschikt voor het opbouwen van vermogen op de lange termijn. Zie ook ons artikel over de gevaren van CFD’s .