LET OP: (31-03-2023) Verwer & Janssen Vermogensmanagement, wordt onderdeel van Trustus Capital Management (Trustus). V&J zal voorlopig onder de handelsnaam Verwer & Janssen Vermogensmanagement worden voortgezet.


VenJ-online, opgericht in 2016, is onderdeel van Verwer & Janssen Vermogensmanagement, dat sinds 2003 bestaat. Het kantoor bevindt zich in Roosendaal. VenJ-online is opgericht om vermogensbeheer laagdrempeliger te maken. Al met een inlegbedrag vanaf €5.000,- kunt u bij VenJ-online terecht.

Bij VenJ-online wordt het belangrijk bevonden te handelen uit het belang van de klant. Voor vermogensbeheer is vertrouwen nodig. VenJ-online is transparant, u kunt ten alle tijden uw portefeuille inzien en de prestatie hiervan volgen. Bovendien werkt VenJ-online met een all-in-tarief, waardoor u altijd helder heeft wat uw kosten zijn. Een aantal andere speerpunten van VenJ-online is: onafhankelijk, flexibel, deskundig en laagdrempelig.

VenJ-online werkt met drie risicoprofielen: defensief, neutraal en offensief. Des te meer risico u neemt, des te groter uw mogelijk rendement. Aan de hand van uw persoonlijke situatie adviseert VenJ-online welk profiel het beste bij u past. Een belangrijk selectiecriterium hierbij is uw financiële draagkracht, wat wil zeggen in hoeverre u een tegenvallend resultaat financieel kunt en wilt opvangen.


BeoordeeldVenJ-Online is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
VenJ-Online
Naam aanbieder
VenJ-Online
Type beheer
Online beheer
Onderdeel van
Trustus Capital Management B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 5.000,-
Vestiging(en)
Roosendaal
Jaar actief
2016
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid VenJ-Online


Beleggen bij VenJ-online is eenvoudig en overzichtelijk. Door een wereldwijde spreiding in uw portefeuille houdt u een goede balans tussen risico en rendement. U heeft bij VenJ-online altijd inzicht in de prestatie van uw portefeuille, en daarnaast wordt uw portefeuille eens per maand herzien. Er wordt gekeken of de inrichting nog overeenkomt met uw risicoprofiel en de actuele financiële markt.

Bij VenJ-online wordt er belegd in index trackers en beleggingsfondsen, niet in individuele effecten. Op deze manier weet u zeker dat uw vermogen goed gespreid is. Voor elk risicoprofiel, defensief, neutraal of offensief, geldt een aparte verdeling tussen aandelen, obligaties, vastgoed en liquiditeiten. Bij VenJ-online is er per risicoprofiel voor deze categorieën een onder- en bovengrens vastgesteld. Elke maand wordt gekeken of de indeling van uw portefeuille nog binnen deze grenzen valt. Op die manier kent uw portefeuille altijd een goede risicospreiding.

Het proces voor nieuwe klanten ziet er bij VenJ-online als volgt uit. Om te beginnen vult u een klantprofiel in. Hierin wordt onder andere vastgelegd wat uw inlegbedrag is, hoeveel risico u bereidt bent om te nemen en wat uw doel is. Aan de hand hiervan krijgt u van VenJ-online een advies over een risicoprofiel dat bij u past. Als u het daarmee eens bent, ondertekent u een overeenkomst en draagt u het beheer van uw vermogen over aan VenJ-online

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten VenJ-Online


Doorlopende kosten
Periodieke kostenGeen
BeheerfeeU betaalt een jaarlijkse All-in beheerfee van 1,20% (incl. btw)
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
ServicefeeVerwerkt in de All-in beheerfee

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


VenJ-Online rendement


De getoonde rendementen zijn het NETTO rendement per jaar en per profiel. Dit is het behaalde rendement na aftrek van alle kosten. Wanneer u rendementen tussen partijen vergelijkt houdt dan ook rekening met het risico.

Deze rendementen zijn netto, dus inclusief beheerkosten, inclusief dividend, transactiekosten, BTW en lopende kosten van de beleggingsfondsen, de zogeheten TER

ProfielDefensiefGemiddeldOffensief
2023
Bekijk in uw analyse
2022
Bekijk in uw analyse
2021
9,0%
12,2%
18,8%
Inzicht in alle rendementen van VenJ-Online?Vraag een vergelijkingsrapport aan en ontvang een rendementsanalyse tot 12 jaar. Zo krijgt u een goed beeld van de prestaties in goede en slechte jaren.


Team VenJ-Online


Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
Dhr. Marcel Boone
Senior Vermogensbeheerder
Dhr. Evert Verwer
Senior Vermogensbeheerder
Dhr. Walter Janssen
Senior Vermogensbeheerder


eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement