Puur beleggen werd in 2015 opgericht door Michel van Eck en Paul Visscher. Het kantoor is in Noordwijk gevestigd. Volgens Puur beleggen zelf onderscheidt zij zich in een eerlijke en persoonlijke benadering. Door de onafhankelijkheid van Puur beleggen kunt u volgens hen rekenen op en autonoom en eerlijk beheer van uw vermogen.

Bij Puur beleggen wordt BinckBank als depotbank gebruikt. Dit betekent dat uw effecten door Binck beheerd worden. Bovendien neemt Binck de geld- en effectentransacties én de effectenadministratie voor Puur beleggen uit handen.

U kunt bij Puur beleggen terecht als particulier, ondernemer of vermogende familie, met een inlegbedrag vanaf €200.000,-. Een vertrouwensrelatie op de lange termijn is voor de partners van Puur beleggen belangrijk. De onderneming groeit mee met haar relaties, waardoor uw belang altijd voorop staat.

Ten slotte baseert Puur beleggen haar beleid op toonaangevende research. Dit betekent dat analyses en onderzoeken van ECR Research op de voet gevolgd worden. Alle beleggingsbeslissingen worden op basis van deze analyses en onderzoeken genomen.

Niet beoordeeldPuur beleggen is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Puur
Naam aanbieder
Puur beleggen
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
PUUR Beleggen N.V.
Minimum inlegbedrag
€ 200.000,-
Vestiging(en)
Noordwijk
Jaar actief
2015
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Puur beleggen


Puur beleggen biedt vermogensbeheer vanaf een inlegbedrag van €200.000,-. Er wordt gestreefd naar vermogensgroei op de lange termijn. Om dit doel te bereiken wordt er wereldwijd belegd in een gespreide portefeuille.

Als u kiest voor vermogensbeheer bij Puur beleggen, geeft u Puur beleggen de volmacht over uw vermogen. Zij beleggen dit voor u, zonder altijd overleg en toestemming aan de klant te vragen. Uiteraard worden er afspraken gemaakt met de klant en zijn uw risicobereidheid, doelstelling, financiële positie, kennis en ervaring altijd van groot belang bij het maken van beleggingsbeslissingen.

Uw risicobereidheid wordt bij Puur beleggen onderverdeeld in 5 groepen, van Defensief tot Zeer Offensief. Elk risicoprofiel heeft een eigen portefeuillemodel, dat de verdeling over verschillende beleggingscategorieën (obligaties, aandelen, vastgoed en liquiditeiten) aangeeft.

De beleggingsstrategie van Puur beleggen bestaat uit Asset Allocatie, diversificatie en de wijze waarop beleggingen geselecteerd worden. De strategische asset allocatie vormt voor Puur beleggen het fundament van beleggingsportefeuilles. Dit betekent dat uw portefeuille gespreid wordt over beleggingen met een lage onderlinge samenhang. Uw beleggingsresultaat wordt voor een belangrijk deel bepaald door deze strategische asset allocatie. Voor de kortere termijn wordt de tactische asset allocatie gehanteerd. Door onder- en overweging van beleggingscategorieën wordt een betere risico-rendement verhouding nagestreefd.


De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Puur beleggen


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
BeheerfeeU betaalt een jaarlijkse beheerfee (incl. btw):
1,16 % over een vermogen tot €400.000
0,74 % over meerdere tussen €400.000 en €1 miljoen
0,61% over meerdere tussen €1 miljoen en € 2 miljoen
0,51% over meerdere tussen € 2 miljoen en € 5 miljoen
0,44% over meerdere boven € 5 miljoen
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
ServicefeeService fee via SaxoBank (btw-vrij):
< € 125.000 = 0.25% (per jaar)
< € 1.000.000 = 0.125% over het meerdere
< € 2.500.000 = 0.10% over het meerdere
€ 2.500.000 = 0.075% over het meerdere

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Puur beleggen rendement


De getoonde rendementen zijn het NETTO rendement per jaar en per profiel. Dit is het behaalde rendement na aftrek van alle kosten. Wanneer u rendementen tussen partijen vergelijkt houdt dan ook rekening met het risico.

Rendementen zijn na verrekening van alle kosten en vóór verrekening van eventuele bronbelasting

ProfielZeer defensiefDefensiefGemiddeldOffensiefZeer offensief
2022
-13,2%
-13,4%
-14,1%
-15,0%
-17,1%
2021
4,4%
6,7%
11,3%
15,2%
20,7%
2020
0,7%
1,2%
2,0%
3,1%
1,9%
Inzicht in alle rendementen van Puur beleggen ?Vraag een vergelijkingsrapport aan en ontvang een rendementsanalyse tot 12 jaar. Zo krijgt u een goed beeld van de prestaties in goede en slechte jaren.


Team Puur beleggen


Puur beleggen biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement