Philips & Co te Amsterdam is opgericht in 1987 en is een van de eerste zelfstandige vermogensbeheerders in Nederland. Hun visie is dat veel banken en vermogensbeheerders zoeken naar de overeenkomsten tussen cliënten en vertalen dit naar standaard beleggingsprofielen. Philipse & Co heeft oog voor de verschillen tussen haar cliënten en biedt maatwerk met veel ruimte voor specifieke wensen.

Het beleggingsbeleid van Philips & Co is volledig toegesneden op de wensen van de cliënt en houdt rekening met de actuele marktomstandigheden.
Aangezien Philipse & Co op voorhand geen uitgesproken voorkeur heeft, is ervoor gekozen om de benaderingen te combineren en zo te profiteren van de specifieke voordelen die zowel actief als passief (index) beleggen kunnen bieden.
Philipse & Co volgt een multi-manager strategie en selecteert de beste fondsmanagers, gecombineerd met indexbeleggingen. Bij het multi-manager beleid ligt de focus op risicomanagement (asset allocatie, correlatie en non-correlatie) en de selectie van externe managers.

Vermogensbeheer en beleggingsadvies zijn mogelijk vanaf een inlegbedrag van € 1.000.000,-.

Niet beoordeeldPhilipse & Co Vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Philipse
Naam aanbieder
Philipse & Co Vermogensbeheer
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Philipse & Co B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 1.000.000,-
Vestiging(en)
Amsterdam
Jaar actief
1987
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Philipse & Co Vermogensbeheer


Het beleggingsproces vangt aan met een grondige analyse van de persoonlijke situatie van de cliënt. Hierbij komen naast relevante aspecten zoals de aard en omvang van het vermogen, inkomsten, uitgaven en fiscaliteiten tevens de wensen en verwachtingen van de cliënt aan bod. Aan de hand hiervan worden de doelstelling en beleggingshorizon vastgesteld alsmede de risico’s die iemand daarbij kan en wil lopen. Beleggen is een middel, geen doel en en er kan pas mee worden begonnen als duidelijk is wat een cliënt wil bereiken en welke termijnen daarvoor in acht genomen kunnen worden om dat te realiseren.

Omdat mensen en hun omgeving veranderen, is de vaststelling van de optimale structuur geen éénmalig proces. Er dient periodiek te worden getoetst of structuur en asset allocatie nog optimaal zijn afgestemd op de actuele persoonlijke omstandigheden.

Het beleggingsbeleid is volledig toegesneden op de wensen van de cliënt en houdt rekening met de actuele marktomstandigheden. Goede kennis van de financiële markten en de diverse aspecten van het beleggingsproces zijn van cruciaal belang voor een optimaal rendement en risicobeheersing.

Het minimum inlegbedrag is 1.000.000 euro.

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Philipse & Co Vermogensbeheer


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Philipse & Co Vermogensbeheer rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Philipse & Co Vermogensbeheer wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team Philipse & Co Vermogensbeheer


Philipse & Co Vermogensbeheer biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement