Petrus Wealth Management is opgericht in 2007 en gevestigd in Hoeven. De twee directeuren, Peter Adriaansen en Jos Kuijlen, zijn beiden vele jaren werkzaam in de financiële wereld. Samen met vermogensbeheerder Kees van Tiggelen en compliance officer Aike Hommel vormen zij het PWM team. Petrus betekent ‘rots’ in het Grieks. Dat is tevens wat Petrus Wealth Management uit willen dragen en wil zijn: ‘een rots in de branding’.

Alvorens PWM tot het beheer van uw vermogen overgaat, zal er een inventarisatie plaatsvinden waarin zaken als uw inkomen, totale vermogen, risicoperceptie en doelstellingen de revue zullen passeren. Na deze intake zal er een keuze gemaakt worden om het vermogen te verdelen over de verschillende assets. Om de client de juiste aandacht te kunnen geven streeft PWM naar maximaal 35 relaties per adviseur.

Vermogensbeheer en beleggingsadvies bij Petrus Wealth Management zijn mogelijk vanaf € 500.000,-.

Niet beoordeeldPetrus Wealth Management is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Petrus Wealth Management
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Petrus Wealth Management B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 500.000,-
Vestiging(en)
Hoeven
Jaar actief
2007
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders