MIJN Effecten vermogensbeheer

MIJN Effecten is in 2009 ontstaan door het fuseren van Kuperus Effecten en DCM Brokers en is gevestigd in Purmerend. De gezamenlijke marktwaarde van de portfolio’s (Assets Under Management) van alle relaties bedraagt op dit moment meer dan 100 miljoen euro.

MIJN Effecten biedt de dienstverlening MIJN vermogensbeheer. Hierbij wordt de voorkeur gegeven aan een traditionele portfolio; liquide en beursgenoteerde aandelen, obligaties en derivaten. MIJN Vermogensbeheer heeft geen huisfondsen en verdient niet aan producten van derden. Bij MIJN Vermogensbeheer betaalt de belegger geen extra performance fee. Naast vermogensbeheer biedt MIJN Effecten ook beleggingsadvies en execution only.

MIJN Effecten biedt vermogensbeheer aan vanaf 100.000 euro en beleggingsadvies vanaf 200.000 euro.

Niet beoordeeldMIJN Effecten vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
MIJN
Naam aanbieder
MIJN Effecten vermogensbeheer
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
MIJN Effecten B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 250.000,-
Vestiging(en)
Purmerend
Jaar actief
-
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid MIJN Effecten vermogensbeheer


Mijn Effecten is sinds 2019 onderdeel van de Today's Group, een samenvoeging van vier vermogensbeheerders bestaande uit Today's Vermogensbeheer, Vladeracken, Fountain Capital en Mijn Effecten.

In 2009 is de vermogensbeheerder MIJN Effecten B.V. in Purmerend opgericht. In deze onderneming zijn twee financiële bedrijven – Kuperus Effecten B.V. en DCM Brokers B.V. – samengevoegd. In de nieuwe opzet biedt de vermogensbeheerder een gevarieerd pakket aan financiële diensten, zoals: vermogensbeheer, brokerage (beleggingsadvies en execution only), effecten (vastrentende markten) en afwikkelen internationale betalingen.

Via MIJN Vermogensbeheer wordt uw vermogen belegd. De beleggingsportefeuilles zijn opgebouwd aan de hand van fundamentele analyse. Zo nodig worden opties ingezet voor een hoger rendement of om risico’s te beperken. Hierbij biedt het de klant zowel traditioneel beleggen als actief aandelen beheer. Met MIJN Effecten krijgt de klant toegang tot de vastrentende markten. Bijvoorbeeld voor wie liquiditeit, investeringsmogelijkheden, financieringsbehoeften of inkomsten uit rente wenst. Belegt de klant liever zelf en wenst zij/hij daarbij ondersteuning en advies? Dan is er de service MIJN Broker. Deze dienst is ook voor ‘execution only’ geschikt.

Bij MIJN Effecten gelooft in een traditionele portfolio opbouw met liquide middelen, beursgenoteerde aandelen, obligaties en eenvoudige derivaten. Samen met de klant bouwt MIJN Effecten een beleggingsportfolio op, gebaseerd op de wensen van de klant en binnen het beleggingsbeleid.

Wensen waarmee men rekening kan houden zijn bijvoorbeeld het niet beleggen in bepaalde sectoren. Indien de klant kennis en ervaring en een specifieke voorkeur heeft voor een bepaald deelgebied van de financiële markten kan daar ook rekening mee gehouden worden.

MIJN Effecten biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000 en beleggingsadvies vanaf €200.000.De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten MIJN Effecten vermogensbeheer


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


MIJN Effecten vermogensbeheer rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. MIJN Effecten vermogensbeheer wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team MIJN Effecten vermogensbeheer


MIJN Effecten vermogensbeheer biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

MIJN Effecten vermogensbeheer

Vergelijk met andere partijen
Analyse rendement & kosten
Hulp bij uw keuze of overstap

Contact Finner

Stephan Freelink
010-3070880
Plan afspraak
Stephan Freelink
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement