Todays Group is ontstaan uit een samensmelting van vier branchegenoten;
-Mijn Effecten ontstaan uit Kuperus Effecten (een commissionair in effecten)
-Todays Vermogensbeheer (specialisme bescherming en actieve vermogensbeheertechnieken)
-Fountain Capital Advisory (een specialist in vermogensregie en duurzaam beleggen)
-Vladeracken (specialist in Vermogensregie en Wealth Management met eigen ontwikkelde beleggingsmodellen).

Door het samengaan is er volgens Today's Group een breed en toegewijd team ontstaan, een partnerstructuur waarin elke partner in zijn eigen kracht wordt ingezet om zo de klant een optimale dienstverlening te kunnen bieden. Mede hierdoor geeft Today's Group aan elke klant te kunnen voorzien van een oplossing die optimaal bij hem of haar past.

Visie & Missie
Today's Group heeft een actief doel, namelijk rendement behalen in alle soorten markten. Niet alleen in opgaande markten, maar ook in neergaande en langdurige zijwaartse markten. Door zich bewust niet vast te leggen aan het volgen van een index (benchmark), is
Todays Group in staat met een actieve benadering, flexibiliteit en opportunisme in te spelen op kansen in de verschillende markten. Ze geven hierbij aan dit op een veilige, transparante en innovatie manier te doen.

BeoordeeldTodays Group is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Todays
Naam aanbieder
Todays Group
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Todays Group B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 100.000,-
Vestiging(en)
Hilversum, Purmerend en Den Haag
Jaar actief
1995
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Todays Group


Today's vermogensbeheer verzorgt persoonlijk en onafhankelijk vermogensbeheer voor zowel particulieren als ondernemingen. Op basis van de specifieke situatie van de klant, geeft Today’s vermogensbeheer invulling aan uw portefeuille. Today's vermogensbeheer stemt het actieve beleggingsbeleid af op uw risicobereidheid en streven ernaar om zo optimaal rendement te behalen. Today’s vermogensbeheer koppelt daarvoor fundamentele technische en kwantitatieve analyse aan een gezond marktgevoel. Een wel overwogen spreiding over verschillende beleggingscategorieën en het afdekken van risico’s wanneer nodig heeft volgens de vermogensbeheerder de afgelopen jaren geleid tot uitstekende rendementen.

- Welke aanpak, beleggingsstrategie of beleggingsstijl heeft Today's Vermogensbeheer
Today’s Group is een actieve beheerder die volgens de wensen van de klant een op maat gemaakte portefeuille maakt. Dit kan volgens verschillende strategieën. Waarbij Today's insteek is om in iedere markt rendement te maken (absolute return). De portefeuille kan bestaan uit beleggingsfondsen, die actief geselecteerd zijn op performance, kosten, fondsbeheerder (Managers Selectie) en expertise van een sector en/of regio.

- Waarin onderscheidt Today's Vermogensbeheer in haar beleggingsbeleid van andere banken en beleggingsondernemingen ?
Bij Today's vermogensbeheer is het vaststellen van een passende strategische asset allocatie is een belangrijk onderdeel. Today's vermogensbeheer voert een tiental verschillende beleggingsstrategieën. Hierdoor is Today's vermogensbeheer van mening dat zij voor elke klant een beleggingsstrategie kunnen aanbieden die voldoet aan de wensen en verwachtingen.


-
ActiefHet beheer van uw vermogen is een persoonlijke aangelegenheid. Het vaststellen van een passende strategische asset allocatie is een belangrijk onderdeel van onze toegevoegde waarde.De nadruk ligt op het optimaliseren van uw beleggingsportefeuille: verkleinen van het beleggingsrisico en het genereren van positief rendement "absolute return".
MaatwerkAfzonderlijk wordt per klant zijn of haar doelstelling beoordeeld en tellen persoonlijke omstandigheden en voorkeuren mee. Ook kan in overleg met de klant worden gekozen voor een specifieke strategie of een combinatie van strategieën.
Groei De hoofddoelstelling van het beleggingsbeleid is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen. Today's Vermogensbeheer is maatwerk vermogensbeheer en daarom is uw situatie en voorkeur ook van belang bij de doelstelling van het beheer. Standaard is de doelstelling van het beleggingsbeleid gericht op groei.
Indextrackers, Opties / FuturesDe kern van de portefeuille (80%) bestaat uit indextrackers aangevuld met individuele effecten. Opties worden gebruikt ter bescherming van de portefeuille.
NeeVia today's brokers worden wel eigen fondsen aangeboden maar hier wordt niet in belegt.
Caceis, Saxo Bank(oude Kasbank)
Nee
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Todays Group


Doorlopende kosten
Periodieke kostenGeen
Beheerfee1,21% per jaar inclusief BTW tot €300.000. Daarna daalt het tarief afhankelijk van uw inleg. Per portefeuille zal worden gekeken naar een maatwerk tarief.
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
ServicefeeInteractive brokers rekent geen service fee. Bij gebruik van Binck bank liggen de kosten tussen de 0,1 - 0,2% per jaar.

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Todays Group rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Todays Group wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team Todays Group


Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
dhr Frits Vogel
Directeur Vermogensbeheer
Met meer dan 30 jaar ervaring in de financiële sector is Frits Vogel Directeur en een van de oprichters van Fountain Capital Advisory dat in 2010 door overname van een klantenbestand is gestart. Frits Vogel is in 1986 begonnen bij de Kas-Associatie N.V. (Kas Bank) waar hij in de laatste jaren als geld en valutahandelaar op de treasury afdeling van de bank heeft gewerkt. Van 1995 tot 2006 werkzaam bij LODH & Cie Amsterdam. Naast de verantwoordelijkheid voor de treasury ook Directeur Global Balanced. In deze rol verantwoordelijk voor het beheer van Euro 1,5 miljard aan beleggingen in aandelen en obligaties. Vanaf januari 2004 tot 2006 werkzaam als directeur private banking van LODH & Cie. In deze functie verantwoordelijk voor de beleggingen en het relatiebeheer voor vermogende particulieren en stichtingen. In deze periode met name belegd op basis van open architectuur met een duidelijke rol voor “alternatieve” beleggingsmogelijkheden. Van 2006 tot 2010 Partner bij B & P en oprichter/eigenaar van zijn onafhankelijke adviespraktijk in Hilversum.
dhr Gijsbrecht van Drommelen
Directeur beleggingen en
Oprichter en algemeen directeur van Vladeracken bv. Hij draagt de eindverantwoordelijkheid voor het beleggingsbeleid. Gijsbrecht van Dommelen is econometrist en ontving zijn opleiding in Tilburg aan de Universiteit Brabant en zette deze voort aan de Harvard University in Boston en aan New York University. Hij is sinds 1986 werkzaam als financieel analist, beleggingsadviseur en vermogensbeheerder bij diverse financiële instellingen, zoals onder andere Fidelity in Boston, Drexel Burnham in New York en MeesPierson in Den Haag. Van Dommelen is geregistreerd bij de VBA (Vereniging van Beleggingsanalisten). Als freelance journalist publiceert hij al jarenlang in financiële tijdschriften, zoals Beleggers Expres en op internetfora zoals de cliëntenhome-page van Alex Bank en de eigen website. Tevens is hij oprichter en redacteur van de Technische belegger en redacteur van beleggersplatform IEX .
drs Marianne Bruin RBA
Directeur Research & ESG
Met meer dan 25 jaar ervaring in vermogensbeheer heeft Marianne gemerkt dat het cliënten uiteindelijk gaat om het behalen van hun persoonlijke financiële doelen in het leven, duidelijkheid en aandacht. Voor Today's Beheer zet Marianne ook naast het reguliere vermogensbeheer haar specialisatie Duurzaam Beleggen in. Daar heeft zij door de jaren heen een grote expertise in opgebouwd. Dat startte in 2003 door voor de SNS en ASN Bank succesvol de Duurzaam Vermogensbeheertak op te zetten. Als partner bij Fountain Capital heeft Marianne begin 2017 een start gemaakt met duurzame maatwerk beheerportefeuilles voor haar klanten waarbij o.a. persoonlijke duurzaamheidseisen en voorkeuren van de klant worden meegenomen in de portefeuille. In mei 2019 is Fountain Capital opgegaan in de Today's Group. Marianne heeft de studie Monetaire Economie aan de Universiteit van Amsterdam en de postdoctorale opleiding VBA aan de Vrije Universiteit afgerond. In 2013 heeft zij haar werkveld verbreed met de opleiding tot Financieel planner FFP. Bij het DSI staat zij geregistreerd als ‘Senior Vermogensbeheerder’. Marianne woont met haar vriend, twee dochters en een zoon samen in Utrecht.


eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement