Axento is een vermogensbeheerder uit Volendam met jarenlange ervaring en is onderdeel van Care IS vermogensbeheer. Uw vermogen wordt door Axento duurzaam en zonder onnodige risico’s belegd. Bij Axento kunt u al vanaf € 15.000,- starten met beleggen.

De twee belangrijkste uitgangspunten van Axento zijn vermogensbehoud en duurzame beleggingen. Er wordt belegd in zogenaamde kwaliteitsbedrijven en bedrijven met een lage koersbeweeglijkheid om het risico te beperken. Daarnaast wordt zo veel mogelijk duurzaam belegd.

Axento neemt het dagelijks beheer van uw vermogen uit handen zonder dat u de grip op uw vermogen verliest. U heeft 24 uur per dag, 7 dagen per week online inzage in de actuele situatie van uw vermogen.

                                              

 


Video Axento vermogensbeheer


BeoordeeldAxento vermogensbeheer is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

Naam aanbieder
Axento vermogensbeheer
Type beheer
Online beheer
Onderdeel van
Care IS vermogensbeheer (CARE Investment Services B.V.)
Minimum inlegbedrag
€ 15.000,-
Vestiging(en)
Volendam
Jaar actief
2015
Onderscheidingen
Onderdeel van Care IS, winnaar Beste vermogensbeheerder van NL 2015 én 2016

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders