FitVermogen is opgericht in 2014 en onderdeel van NN (Nationale Nederlanden) Investment Partners (voorheen bekend als ING Investment Management). FitVermogen.nl is een 100% online platform waar u kunt handelen in ruim 60 NN beleggingsfondsen. FitVermogen biedt verschillende oplossingen. Onder de naam Fitvoorlater kunt u kiezen uit zogenoemde gemaks- of strategiefondsen. U kiest zelf welk risico u wenst te lopen en welke strategie bij u past. Vervolgens kiest u een van de fondsen die hier op aansluit. Uw vermogen wordt vervolgens door de betreffende fondsmanager belegd. U heeft hier zelf geen omkijken naar. U kunt ook zelf fondsen kiezen uit belegginsassortiment via de FitVermogen fondsenrekening. Een rekening openen bij FitVermogen is kosteloos en geheel online.

Lees hier meer over zelf beleggen bij FitVermogen.

                         

 


BeoordeeldFitVermogen is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

Video FitVermogen


Rendement fitvermogen gemaksfondsen

Onderstaande tabel toont de NETTO rendementen van Fitvermogen gemaksfondsen per jaar en per profiel. Het getoonde rendement is na aftrek van de fondskosten. Zie voor meer informatie over de kosten het tabblad kosten. 

* De getoonde rendementen over 2016 zijn t/m 30 juni van dat jaar.

ProfielVoorzichtig (ii)Neutraal (iii)Avontuurlijk (iv)
2016*
1,2%
-0,7%
-2,5%
2015
4,4%
6,5%
8,0%
2014
12,0%
12,8%
14,0%
2013
7,9%
11,5%
15,2%
2012
11,8%
12,2%
12,8%
                                
Naam aanbieder
FitVermogen
Type beheer
Mixfonds
Onderdeel van
NN Investment Partners
Minimum inlegbedrag
€ 25,-
Vestiging(en)
Den Haag
Jaar actief
1991
Onderscheidingen
CASH Publieksprijs 2017 voor Beste beleggingsinstelling en verschillende Lipper en Morningstar Awards voor de mixfondsen