Velthuyse & Mulder vermogensbeheer

Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer is opgericht in 1999 en gevestigd aan de Dorpsstraat in Amstelveen. Speerpunten zijn persoonlijke aandacht en aanpak.

Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer streeft ernaar de nationale en internationale markt inzichtelijk te maken voor particuliere beleggers. Naast vermogensbeheer en beleggingsadvies biedt Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer de dienst ‘Beschermd beleggen’. Hierbij bestaat de beleggingsportefeuille uit aandelen waarbij op beschermde wijze geprofiteerd wordt van het rendementspotentieel. De vermogensbeheerder is tot 21.00 uur geopend. Beleggen bij Velthuyse · Mulder is mogelijk vanaf een bedrag van € 100.000.

Niet beoordeeldVelthuyse · Mulder is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Velthuyse
Naam aanbieder
Velthuyse · Mulder
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Velthuijse & Mulder Vermogensbeheer B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 100.000,-
Vestiging(en)
Amstelveen
Jaar actief
2000
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Velthuyse · Mulder


Velthuyse · Mulder biedt u een maatwerkoplossing binnen uw beleggingsportefeuille. In samenspraak wordt uw beleggingsplan opgesteld waarbij er goed gelet wordt op zowel de mate van risicobereidheid als uw financiële situatie. Er wordt gestreefd naar een duurzame inkomstenstroom en vermogensgroei door de risico’s te spreiden door middel van diversificatie en (scenario-)analyses. Binnen de afgesproken strategische assetallocatie wordt een gespreide portefeuille opgesteld bestaande uit aandelen, obligaties, alternatieve beleggingen en liquiditeiten. Daarbij wordt wereldwijd belegd en mede gebruik gemaakt van trackers.

Negatieve uitsluitingVelthuyse · Mulder is lid van de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO). Steeds meer consumenten zijn zich bewust van het milieu en willen daar hun steentje aan bijdragen. Daarom wordt er steeds vaker gekozen voor duurzaamheid. Een duurzame belegger houdt zich bezig met de effecten van zijn beleggingen op de samenleving. We houden daarom in onze beleggingsbeslissingen rekening met de zogenaamde ESG-overwegingen. ESG staat voor Environment (milieu), Social (maatschappelijk) en Governance (bestuur).
Actief, PassiefDe effectenportefeuille van iedere cliënt is maatwerk. , De effectenportefeuille van iedere cliënt is maatwerk.
MaatwerkOp basis van de inventarisatie van de situatie van de cliënt maken wij een scenarioanalyse. Hierbij houden we rekening met de persoonlijke financiële situatie. Op basis van deze scenarioanalyse stellen wij een beleggingsprofiel en een financieel plan op. Dit resulteert in een persoonlijk beleggingsbeleid. In dit beleid worden ook het risicoprofiel en de rendementsdoelstelling vastgelegd. De vermogensbeheerder vult vervolgens de portefeuille in, onderhoudt deze, onderneemt waar nodig actie en informeert op regelmatige basis over de ontwikkelingen. De portefeuille bestaat in de meeste gevallen niet uitsluitend uit aandelen of obligaties. Er is ook ruimte voor beleggingen in beursgenoteerd vastgoed, converteerbare obligaties en alternatieve beleggingen, afhankelijk van de situatie en wensen.
Groei De effectenportefeuille van iedere cliënt is maatwerk.
Aandelen, Indextrackers, Obligaties, Opties / FuturesVelthuyse Mulder maakt gebruik van wereldwijde aandelen., Velthuyse Mulder maakt gebruik van fysieke trackers van partijen als Ishares, Think en SPDR., Velthuyse Mulder maakt gebruik van wereldwijde obligaties., Velthuyse Mulder maakt gebruik van wereldwijde opties. We maken geen gebruik van futures.
NeeVelthuyse · Mulder is volledig onafhankelijk in haar beleggingskeuzes, we maken geen gebruik van eigen producten.
Abn Amro, Binck Bank, InsingerGilissenDe cliënten van Velthuyse Mulder hebben een effectenrekening op hun eigen naam bij 1 van onze depotbanken., De cliënten van Velthuyse Mulder hebben een effectenrekening op hun eigen naam bij 1 van onze depotbanken., De cliënten van Velthuyse Mulder hebben een effectenrekening op hun eigen naam bij 1 van onze depotbanken.
JaAlle partners en veel werknemers van Velthuyse Mulder hebben 1 of meerderen portefeuilles voor bijvoorbeeld de studie van hun kinderen.
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Velthuyse · Mulder


Doorlopende kosten
Periodieke kostenvaste vergoeding van € 50 per kwartaal
BeheerfeeOnze vergoeding beheervergoeding is afhankelijk is van het vermogen dat wij voor u beheren. Deze wordt per kwartaal in rekening gebracht.
Over de eerste € 250.000 0,30% /Over het meerdere tot € 500.000 0,25% / Over het meerdere tot € 1.000.000 0,20%/ Over het meerdere boven € 1.000.000 0,15%
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Velthuyse · Mulder rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Velthuyse · Mulder wil of kan deze niet inzichtelijk maken.
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Team Velthuyse · Mulder


Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
drs. Jeroen Velthuyse
Directeur
drs. Gertjan Mulder RBA
Directeur
Mathijs van Stapele
Raad van Advies
drs. Jan Beer
Raad van Advies
Dennis Tigges
Partner
Robin Bauer
Partner
drs. Mike Kruijff
Senior Vermogensbeheerder
drs. Jan Hendrik Kleijssen
Senior Vermogensbeheerder
Wessel Schoenmaker
Senior Vermogensbeheerder
Peter Buizer MSc
Senior Vermogensbeheerder
Pieter van Oordt
Vermogensbeheerder
Michiel Jansen
Vermogensbeheerder
Julian Schouwenaars
DSI Beleggingsadviseur
Jeroen de Boer
Junior Beleggingsadviseur
Tjade Groot
Hoofd Online Beleggen
Jeroen Kalle
Compliance Officer
drs. Jurjen Koers RBA
Risk Manager
Jimmy Spelbos
Hypotheekadviseur
Annemarie Bakker
Hypotheekadviseur
Joost Berentzen MFP CFP
Financieel Planner


Velthuyse · Mulder

Vergelijk met andere partijen
Analyse rendement & kosten
Hulp bij uw keuze of overstap

Contact Finner

Stephan Freelink
010-3070880
Plan afspraak
Stephan Freelink
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement