Velthuyse en Mulder Vermogensbeheer is opgericht in 1999 en gevestigd aan de Dorpsstraat in Amstelveen. Speerpunten zijn aandacht, persoonlijk contact en rust. Volgens Velthuyse en Mulder zijn dit de waarden waarop vermogen rendeert.

Velthuyse en Mulder heeft zich altijd toegelegd op het beheer van het vermogen van met name particuliere beleggers. Bij de oprichting van het bedrijf bleek al snel dat er een enorme behoefte is aan goede ondersteuning van particuliere beleggers. Terwijl bij institutionele beleggers vaak een zeer gestructureerd beleggingsproces werd gehanteerd, was dit bij particuliere beleggers lang niet overal het geval.

Gecertificeerde specialisten bieden sinds 2000 toegewijde service en maatwerk middels proactief vermogensbeheer vanaf € 100.000,–. Er wordt voornamelijk in aandelen en obligaties belegd waarbij deels een resultaatsafhankelijke vergoeding wordt gerekend. Velthuyse en Mulder vermogensbeheer is uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland.

Als onafhankelijke vermogensbeheerder belegt Velthuyse en Mulder in principe niet in (huis)fondsen en heeft ze geen eigen producten. Dit maakt hen naar eigen zeggen flexibel en in staat om maatwerk te kunnen leveren.

BeoordeeldVelthuyse & Mulder is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Velthuyse
Naam aanbieder
Velthuyse & Mulder
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Velthuijse & Mulder Vermogensbeheer B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 100.000,-
Vestiging(en)
Amstelveen
Jaar actief
2000
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Velthuyse & Mulder


Velthuyse en Mulder biedt u een maatwerkoplossing binnen uw beleggingsportefeuille. In samenspraak wordt uw beleggingsplan opgesteld waarbij er goed gelet wordt op zowel de mate van risicobereidheid als uw financiële situatie. Er wordt gestreefd naar een duurzame inkomstenstroom en vermogensgroei door de risico’s te spreiden door middel van diversificatie en (scenario-)analyses.

Binnen de afgesproken strategische assetallocatie wordt een gespreide portefeuille opgesteld bestaande uit aandelen, obligaties, alternatieve beleggingen en liquiditeiten. Daarbij wordt wereldwijd belegd en mede gebruik gemaakt van trackers. Voor de beleggingsprofielen worden vaste bandbreedtes per beleggingscategorie gehanteerd.

Om op korte termijn het rendement te verhogen of het risico omlaag te brengen, kan (binnen de strategische bandbreedte) de invulling van de portefeuille worden aangepast. Dit is de tactische asset allocatie. Afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten wordt er afgeweken van de strategische asset allocatie. Dit door het aanbrengen van een onder- of overweging in de categorieën binnen de asset mix.

Afhankelijk van het beleggingsprofiel wordt een deel van de portefeuille belegd in aandelen. Dit gedeelte zal voorzien zijn van een uitgebalanceerde spreiding over diverse sectoren en regio’s. Hierdoor wordt het mogelijk om met onder- en overwegingen te werken. Op deze manier kan ingespeeld worden op de economische cyclus. In onzekere tijden kunnen defensieve sectoren van een hogere weging worden voorzien. In tijden van sterke economische groei en een opwaartse trend kunnen offensieve sectoren worden voorzien van een hogere weging.

Door rechtstreeks te beleggen in aandelen kunnen deze gecombineerd worden met opties. Hierdoor is het mogelijk aandelen te verzekeren tegen een waardedaling of een opwaartse trend extra kracht bij te zetten. In bepaalde situaties kan een optie(combinatie) de voorkeur krijgen boven het aandeel van een onderneming. Met een optiestrategie kunnen karakteristieken van een aandeel nagebootst worden tegen een lagere initiële investering.

Velthuyse en Mulder neemt voornamelijk obligaties op van ondernemingen of overheden die kredietwaardig zijn, ook wel investment grade genoemd. Naast reguliere obligaties kan er belegd worden in Converteerbare Obligaties. Ook kan er binnen de portefeuilles belegd worden in beursgenoteerd vastgoed. In alle beleggingscategorieën kan (gedeeltelijk) gebruik worden gemaakt van trackers.


Geen
ActiefDe effectenportefeuille van iedere cliënt is maatwerk.
Maatwerk
Groei De effectenportefeuille van iedere cliënt is maatwerk.
Aandelen, Indextrackers, Obligaties, Opties / FuturesVelthuyse Mulder maakt gebruik van wereldwijde aandelen., Velthuyse Mulder maakt gebruik van fysieke trackers van partijen als Ishares, Think en SPDR., Velthuyse Mulder maakt gebruik van wereldwijde obligaties., Velthuyse Mulder maakt gebruik van wereldwijde opties. We maken geen gebruik van futures.
Nee
Abn Amro, InsingerGilissen, Saxo Bank
JaAlle partners en veel werknemers van Velthuyse Mulder hebben 1 of meerderen portefeuilles voor bijvoorbeeld de studie van hun kinderen.
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Velthuyse & Mulder


Doorlopende kosten
Periodieke kostengeen
BeheerfeeU betaalt een jaarlijkse beheerfee (incl. btw) afhankelijk van uw inleg via een vaste staffel:

1,2% tot € 250.000
1,% over het meerdere tot € 500.000
0,8% over het meerdere tot € 1 miljoen
0,6% over het meerdere vanaf € 1 miljoen

Aanvullend is er een vaste jaarlijkse vergoeding van €200. Alle kosten worden per kwartaal in rekening gebracht.
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
ServicefeeServicefee via Binckbank (btw-vrij):
< € 50.000 = 0.22% (per jaar)
< € 250.000 = 0.11% over het meerdere
< € 5.000.000 = 0.055% over het meerdere
> € 5.000.000 = 0.011% over het meerdere

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Velthuyse & Mulder rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Velthuyse & Mulder wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team Velthuyse & Mulder


Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
drs. Jeroen Velthuyse
Directeur
drs. Gertjan Mulder RBA
Directeur
Mathijs van Stapele
Raad van Advies
drs. Jan Beer
Raad van Advies
Dennis Tigges
Partner
Robin Bauer
Partner
drs. Mike Kruijff
Senior Vermogensbeheerder
drs. Jan Hendrik Kleijssen
Senior Vermogensbeheerder
Wessel Schoenmaker
Senior Vermogensbeheerder
Peter Buizer MSc
Senior Vermogensbeheerder
Pieter van Oordt
Vermogensbeheerder
Michiel Jansen
Vermogensbeheerder
Julian Schouwenaars
DSI Beleggingsadviseur
Jeroen de Boer
Junior Beleggingsadviseur
Tjade Groot
Hoofd Online Beleggen
Jeroen Kalle
Compliance Officer
drs. Jurjen Koers RBA
Risk Manager
Jimmy Spelbos
Hypotheekadviseur
Annemarie Bakker
Hypotheekadviseur
Joost Berentzen MFP CFP
Financieel Planner


eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement