Peaks is een nieuwe beleggingsoplossing, mede mogelijk gemaakt door de Rabobank. Met Peaks kun je beleggen met je wisselgeld. Peaks rondt daardoor alle bedragen die je met je betaalrekening betaalt naar boven af en belegt het verschil. Daarnaast kun je een startbedrag storten of maandelijks bijstorten. Via de app heb je inzage in de portefeuille en de rendementen. Peaks belegt in duurzame indextrackers. Bij Peaks kun je kiezen uit vier risico profielen, afhankelijk van het verwachte rendement en risico dat jij wil lopen. Peaks hanteert daarbij een kostenstructuur die afhankelijk is van jouw inlegbedrag: beleg je minder dan €2.500,- dan betaal je €1 per maand (exclusief productkosten) en daarboven 0,5% van het door jou belegde bedrag (exclusief productkosten).

Peaks geeft zelf geen advies over of het door jou gekozen risicoprofiel passend is, het is dus een mixfonds. Je koopt zelf een fonds aan in een risicoprofiel met een verwacht rendement en risico met een inlegbedrag dat jij zelf acceptabel vindt.

BeoordeeldPeaks is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Peaks
Naam aanbieder
Peaks
Type beheer
Mixfonds
Onderdeel van
Coöperatieve Rabobank U.A.
Minimum inlegbedrag
€ 1,-
Vestiging(en)
Geen
Jaar actief
2016
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Peaks


Bij Peaks kiest u één van de vier risicoprofielen, waarin er in verschillende indexfondsen belegd wordt. Er zijn 4 aandelen- en 2 obligatiefondsen waarover de beleggingen gespreid worden, al naar gelang het risico dat u wenst te nemen. Het beleggen in indexfondsen brengt verschillende voordelen met zich mee. Onder andere laagblijvende kosten, doordat er geen fondsmanager naar de portefeuille hoeft te kijken. Daarnaast heb je er als klant weinig omkijken naar, het vermogen volgt de markt en u hoeft niet bezig te zijn met risicospreiding. Alle fondsen worden bij Peaks uitgekozen op duurzaamheid. Het is mogelijk met wisselgeld te beleggen, waarbij elk bedrag dat u uitgeeft via uw rekening naar boven wordt afgerond, en het verschil wordt overgemaakt naar de beleggingsrekening.

Best in class, Negatieve uitsluiting
Passief
Modelportefeuille
Groei
Indextrackers
Nee
Rabobank
-
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Peaks


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee€0.99,- per maand (€11.99,- per jaar) plus 0,5% per jaar over de gemiddelde waarde van je beleggingen

De getoonde kosten zijn op basis van pakket Start. Peaks introduceert nog 2 pakketten. afhankelijk van uw gekozen pakket kunnen uw kosten afwijken.
- start (één beleggingsrekening): €0,99 per maand + 0,5% per jaar
- compleet (drie beleggingsrekeningen): €1,99 per maand + 0,5% per jaar
- premium (vijf beleggingsrekeningen): €4,99 per maand + 0,3% per jaar (interessant vanaf 30.000 euro vermogen tov start pakket. Uw totale kosten gaan dan dalen door de lagere procentuele beheerfee. U dient dan zelf over te stappen)
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Peaks rendement


De getoonde rendementen zijn het NETTO rendement per jaar en per profiel. Dit is het behaalde rendement na aftrek van alle kosten. Wanneer u rendementen tussen partijen vergelijkt houdt dan ook rekening met het risico.

Het resultaat is het netto jaarlijkse rendement van iedere portfolio als je begin 2018 €10.000 zou hebben geïnvesteerd. Het eigen behaalde rendement kan afwijken als gevolg van een andere inleg, andere timing van je inleg en frequentie van inleggen.

ProfielMildPittigScherpHeet
2021
6,8%
13,4%
20,2%
26,8%
2020
5,1%
6,2%
7,1%
8,1%
2019
12,8%
17,2%
21,7%
26,1%
2018
-1,4%
-2%
-2,6%
-3,2%

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Team Peaks


Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
Dhr Rutger Beens
Co-founder
Dhr Tom Arends
Algemeen directeur
Dhr Sijbrand Tieleman
Co-founder


Peaks

Vergelijk met andere partijen
Analyse rendement & kosten
Hulp bij uw keuze of overstap

Contact Finner

Bart Spronk
010-3070880
Plan afspraak
Bart Spronk
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement