KOEN is opgericht door de partners van Blauwtulp Wealth Management uit passie voor het beleggingsvak en de wens om beleggen weer 'leuk' en 'herkenbaar' te maken. Met KOEN willen ze de succesvolle aandelenstrategie, die voorheen alleen gevoerd werd voor portefeuilles van €1.000.000 of meer, voor een groot publiek beschikbaar maken.

Voor wie is KOEN er? ''KOEN is er voor iedereen die €20.000 of meer wil beleggen, graag zelf zijn of haar eigen keuzes maakt en veel waarde hecht aan kwalitatief goed beheer tegen een scherp en eerlijk tarief''.

Wat maakt KOEN anders? ''KOEN onderscheidt zich van andere vermogensbeheerders op 3 belangrijke punten:

1. Volgens KOEN bewegen de beurzen in cycli en zijn er perioden dat het beter is om niet (volledig) belegd te zijn. Als KOEN van mening is dat het risico te groot is, wordt het belang in aandelen tijdelijk teruggebracht en daarmee het risico verminderd.
2. Spreiding van het vermogen doet KOEN onder meer met een selectie van ongeveer 60 (dit aantal kan variëren) individuele aandelen. Normaal gesproken worden dergelijke portefeuilles alleen gevoerd voor vermogens van minimaal €1.000.000.
3. Door de samenwerking met broker Lynx kan KOEN deze bijzondere manier van vermogensbeheer aanbieden tegen een scherp all-in tarief van 0,1% per maand, met een minimum van €20 per maand''.

BeoordeeldKOEN is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
KOEN
Type beheer
Online beheer
Onderdeel van
Blauwtulp B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 25.000,-
Vestiging(en)
Rotterdam
Jaar actief
2017
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement