LET OP:Box Consultants is overgenomen door Delen Private Bank. In de loop van begin 2024 worden de activiteiten ondergebracht bij Delen Private Banking. Lees hier meer over Delen Private Bank.

Box Consultants is begin jaren tachtig van de vorige eeuw door Marcel Box opgericht en heeft thans drie vestigingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven en de andere vestigingen zijn in Maarsbergen en in het Zwitserse Basel. Box beheert aanzienlijke vermogens van tientallen families en instituten en is de oudste en grootste onafhankelijke Family Office van Nederland.

De belangrijkste doelstelling van Box Consultants is het behalen van een positief resultaat bij een aanvaardbaar risico op langere termijn. Winstmaximalisatie is nadrukkelijk geen doel. De risico’s die daarmee gepaard gaan, acht Box Consultants niet acceptabel. De beleggingsstrategie is gebaseerd op strategische asset allocatie. Box Consultants stelt namelijk dat een evenwichtige vermogensverdeling over aandelen, vastrentende waarden en andere beleggingscategorieën op lange termijn 90% van het rendement verklaart van een beleggingsportefeuille terwijl de uiteindelijke keuze voor een individueel aandeel op termijn slechts voor maximaal 5% bijdraagt aan het eindresultaat. Vermogensbeheer bij Box Consultants is mogelijk vanaf een vrij inlegbaar vermogen van € 5.000.000,-.

BeoordeeldBox Consultants is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Box
Naam aanbieder
Box Consultants
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Box Consultants B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 5.000.000,-
Vestiging(en)
Eindhoven en Maarsbergen
Jaar actief
1981
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Box Consultants


Bij Box Consultants wordt grote waarde gehecht aan de strategische asset allocatie. De vermogensverdeling over aandelen, obligaties en andere beleggingscategorieën verklaart op lange termijn immers 90% van het rendement.
Doordat Box Consultant een groot beheerd vermogen heeft, heeft ze toegang tot exclusieve financiële partijen. Beleggingen worden intensief in de gaten gehouden en maatregelen worden genomen als de omstandigheden zich wijzigen. Dit is mede mogelijk door het internationale netwerk van Box, dat kostenvoordelen en verschillende beleggingsoplossingen kan bieden.

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Box Consultants


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Box Consultants rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Box Consultants wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team Box Consultants


Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
Dhr. Remy Mourits
Asset Manager
Dhr. Titus Graafsma
Vermogensbeheerder
Dhr. Ronald de Vries
Beleggingsanalist
Mevr. Isabelle van der Heijden
Compliance Officer
Dhr. Robert Lodewijks
Beleggingsanalist


eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement