Blauwtulp Wealth Management ondersteunt met haar dienstverlening ondernemende particulieren en families. De ondernemers die samen Blauwtulp Wealth Management vormen brengen dit al meer dan 25 jaar in de praktijk. Blauwtulp Wealth Management staat volgens hun synoniem voor dienstverlening op het hoogste niveau aan ondernemende en vermogende families in Europa. Het behalen van de titel “Beste Financieel Planner” onderschrijft de ambitie en het niveau.

''De kennis van Blauwtulp Wealth Management wordt in de markt hoog gewaardeerd door professionals. Diverse banken, onafhankelijke vermogensbeheerders en beleggingsmedia kopen de research van Blauwtulp Wealth Management in'', aldus het management. ''Daarnaast geven partners van Blauwtulp Wealth Management les aan academische instellingen. Om op dit niveau te acteren, investeert Blauwtulp Wealth Management consequent in kennisontwikkeling en innovatie''.

Kapitaalbehoud realiseert Blauwtulp Wealth Management middels spreiding zowel tussen als binnen beleggingscategorieën. Alternatieve beleggingen worden gezien als een aanvulling. Blauwtulp Wealth Management heeft een eigen afdekmethode ontwikkeld. Met de zogenaamde Max-strategie dekt de vermogensbeheerder zich volgens eigen zeggen in tijden van stress in. Deze strategie zorgt volgens hen voor een lager risico, omdat tijdig uit aandelen, obligaties of grondstoffen gestapt wordt als de markten omlaag gaan. Net als beleggen, is ook advies volgens hen maatwerk. Daarom onderzoekt Blauwtulp Wealth Management samen met de klant naar de meest optimale samenstelling van de portefeuille uit aandelen, obligaties, beleggingsfondsen of ETF’s. Vanaf 100.000 euro kan men bij Blauwtulp terecht voor collectief vermogensbeheer en vanaf 250.000 euro voor maatwerk vermogensbeheer.

Onderzoek beleggingsbeleid


blauwtulp-vermogensbeheerDownload het wetenschappelijke onderzoek naar het beleggingsbeleid van Blauwtulp

(klik op de afbeelding om te downloaden)Video Blauwtulp Wealth Management


BeoordeeldBlauwtulp Wealth Management is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Blauwtulp
Naam aanbieder
Blauwtulp Wealth Management
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Blauwtulp B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 250.000,-
Vestiging(en)
Rotterdam, Utrecht, Putten, Den Bosch
Jaar actief
2007
Onderscheidingen
Financial Planner van het jaar 2015 verkiezing gewonnen door André Brusse

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders

Vergelijk direct

Eenvoudig alle partijen in Nederland vergelijken
 • Broker
 • Vermogensbeheerder
Zoek de beste
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 50.000,-
 • € 100.000,-
 • € 500.000,-
Kies uw inlegbedrag
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 100.000,-
 • € 250.000,-
 • € 500.000,-
 • € 1.000.000,-
Kies uw inlegbedrag
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement