Attent vermogensbeheer bestaat sinds 2002 en is actief vanuit Maastricht. Verder heeft Attent vestigingen in Oosterbeek en Lanaken (België). Tot 2016 was de partij ook bekend als Dohmen & Otten vermogensbeheer. Attent vermogensbeheer houdt zich bezig met vermogensbeheer en richt zich met de dienstverlening op DGA’s, particulieren, stichtingen en pensioen BV’s.

Attent vermogensbeheer streeft naar een optimaal rendement, maar verliest daarbij het risicoprofiel en de beleggingstermijn niet uit het oog. Bij het samenstellen van uw beleggingsportefeuille baseert de vermogensbeheerder zich op de zogenaamde Mosae Plannen. Dit zijn zeven beleggingsportefeuilles die het zelf heeft samengesteld en die volgens eigen zeggen in het verleden hun dienst hebben bewezen in zowel stijgende als dalende markten. Deze portefeuilles waarborgen een goede beleggingsspreiding en zijn geschikt voor diverse risicoprofielen.

BeoordeeldAttent Vermogensbeheer is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Attent Vermogensbeheer
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
D&O Vermogensbeheer B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 150.000,-
Vestiging(en)
Maastricht, Oosterbeek, Lanaken
Jaar actief
2002
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders