Trustpartners is actief sinds 2000 en gevestigd in Hilversum en heeft tevens een kantoor op Curaçao. De aanbieder focust zich volledig op vermogensbeheer. Het fundament van het beleid van Trustpartners is internationaal en onafhankelijk onderzoek. Om onafhankelijkheid en transparantie te waarborgen, werkt Trustpartners uitsluitend op basis van een beheervergoeding.

Trustpartners kiest bewust voor stabiliteit op lange termijn: risicobewuste allocatie van vermogen en hechte relaties met cliënten. Het uitgangspunt van Trustpartners is het verhaal van de cliënt. Op basis van het verhaal van de cliënt wordt de beleggingsstrategie bepaald.

Niet beoordeeldTrustpartners is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Trustpartners
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Trustpartners Holding B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 1.000.000,-
Vestiging(en)
Hilversum
Jaar actief
2000
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders