Spaargaren en Sommer Vermogensadvies

Spaargaren en Sommer werd in 2014 opgericht door Sven Spaargaren en Jürgen Sommer. Hun kantoor is gevestigd in Oegstgeest, maar ze zijn bereid om afspraken aan huis te plannen.

De diensten van S&S zijn gericht op particulieren, stichtingen, families en dga’s (directeur-grootaandeelhouder). Vanaf een inlegbedrag van €200.000,- kunt u bij S&S vermogensadvies krijgen. U houdt dan uw beleggingsporteuille aan bij een Nederlandse bank naar uw keuze. U krijgt van S&S uw eigen beleggingsadviseur die u helpt bij uw beleggingsportefeuille en het nastreven van uw financiële doelen.

Duurzaam beleggen vindt men steeds belangrijker. Door duurzaam te beleggen wordt de samenleving geholpen duurzamer en rechtvaardiger te worden. Zo wordt er bijvoorbeeld niet belegd in bedrijven gerelateerd aan kinderarbeid, kernenergie of wapens. S&S informeert u over duurzame beleggingsmogelijkheden.

Niet beoordeeldSpaargaren en Sommer Vermogensadvies is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Spaargaren
Naam aanbieder
Spaargaren en Sommer Vermogensadvies
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Spaargaren & Sommer Vermogensbeheer B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 200.000,-
Vestiging(en)
Oegstgeest
Jaar actief
2014
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Spaargaren en Sommer Vermogensadvies


Vanaf een inlegbedrag van €200.000,- biedt Spaargaren & Sommer (S&S) vermogensadvies. U kunt hier terecht als particulier, stichting, familie of als dga. Periodiek wordt er gekeken naar de beleggingsportefeuille, waarin de doelen, financiële positie, risicoprofiel, wensen en afspreken worden heroverwogen. Hierna geeft S&S beleggingsadviezen. U kunt er zelf voor kiezen deze op te volgen of niet.

In de portefeuilles van S&S wordt gewerkt met wereldwijd gespreide beleggingen. Om een zo goed mogelijk rendement te halen worden de risico's beheerst en worden de transactiekosten zo laag mogelijk gehouden. U kunt er voor kiezen de portefeuille in te richten op vermogensgroei, vermogensinkomen of duurzaamheid.

Vermogensadvies houdt in dat u een persoonlijke en onafhankelijke adviseur krijgt, die u helpt bij het beheer van uw beleggingsportefeuille, en bij het behalen van uw beleggingsdoelen. Bij S&S heeft u periodieke (minimaal 1 keer per jaar, meestal vaker) gesprekken over uw beleggingsportefeuille en financiële situatie op dat moment. S&S geeft u beleggingsadviezen, waarvan u zelf kiest of u ze opvolgt. U houdt dus de controle, maar krijgt hulp.

De beleggingsportefeuilles van S&S zijn wereldwijd gespreid en streven een goed rendement na. Om een goed rendement te behalen, worden de risico’s zo goed mogelijk beheersd en de transactiekosten zo laag mogelijk gehouden. Voor risicospreiding worden portefeuilles ingericht met een combinatie van obligatie-, aandelenfondsen en indextrackers. Door deze spreiding wordt uw risico verlaagd. De portefeuille wordt ingericht aan de hand van uw wensen en eisen. De klant kan zich bijvoorbeeld richten op vermogensgroei of duurzaamheid.


De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Spaargaren en Sommer Vermogensadvies


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Spaargaren en Sommer Vermogensadvies rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Spaargaren en Sommer Vermogensadvies wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team Spaargaren en Sommer Vermogensadvies


Spaargaren en Sommer Vermogensadvies biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

Spaargaren en Sommer Vermogensadvies

Vergelijk met andere partijen
Analyse rendement & kosten
Hulp bij uw keuze of overstap

Contact Finner

Stephan Freelink
010-3070880
Plan afspraak
Stephan Freelink
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement