Dexxi is opgericht in 2016 en is een initiatief van vermogensbeheerder Indexus. Indexus heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het gebruik van ETF’s in beleggingsportefeuilles.Dexxi speelt in op de trend dat meer en meer Nederlanders ervan overtuigd zijn dat ze een eigen verantwoordelijkheid hebben voor hun inkomen en vermogen later.
Vermogensbeheer door Dexxi is bedoeld voor beleggers met een defensieve tot offensieve doelstelling en mogelijk vanaf €100,-.Met Dexxi kunt u in drie simpele stappen uw rekening openen. In uw persoonlijke dashboard verschijnt direct het voorstel. De beleggingsportefeuilles worden opgebouwd met ETF’s (indextrackers) en Dexxi draagt zorg voor de continuïteit.Dexxi berekent één all-in tarief van 0,8% (incl. btw) per jaar over het totale bedrag dat u belegt. In dit tarief zitten de beheervergoeding, de transactiekosten, de btw en de servicekosten.
Starten bij Dexxi kan één keer per week.Bij Dexxi is het ook mogelijk voor uw pensioen te beleggen met fiscaal voordeel. De dienstverlening is hier qua beleggingen hetzelfde voor als voor box 3 vermogensbeheer, alleen staat uw vermogen vast tot de AOW-leeftijd. U kunt inleggen tot het maximum van uw jaar- en reserveringsruimte is bereikt.

BeoordeeldDexxi is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Dexxi
Naam aanbieder
Dexxi
Type beheer
Online beheer
Onderdeel van
Indexus Groep B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 100,-
Vestiging(en)
Amsterdam, Arnhem, Eindhoven en Heerenveen
Jaar actief
2016
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Dexxi


U kiest bij Dexxi een van de beleggingsdoelen en bepaalt online uw beleggingsprofiel. Uw beleggingsportefeuille wordt opgebouwd met indextrackers (ETFs) en Dexxi draagt zorg voor het volledige beheer. Periodiek -1x per maand- zal Dexxi uw portefeuille rebalancen om aan te passen aan de koersschommelingen of om wijzigingen door te voeren in verband met gewijzigde marktomstandigheden.

Dexxi belegt in trackers om uw beleggingsdoelstellingen te realiseren. Volgens Dexxi hebben trackers een groot aantal voordelen ten opzichte van beleggen in andere beleggingsinstrumenten zoals aandelen, obligaties en beleggings- of indexfondsen. De belangrijkste voordelen zijn:

-Spreiding
-Transparantie
-Verhandelbaarheid
-Lage kosten

Indien er veranderingen zijn in uw doelstellingen kunt u dit online gemakkelijk wijzigingen. U portefeuille wordt kosteloos aangepast aan uw doelstellingen en risicobereidheid. U kunt 1x per week instappen of bijstorten en 1x per week kosteloos uitstappen of geld opnemen. Dexxi herweegt maandelijks alle portefeuilles. Daarmee zorgt Dexxi dat de beleggingsportefeuilles elke maand weer in evenwicht gebracht worden en in lijn zijn met uw beleggingsprofiel.


Negatieve uitsluiting
PassiefDexxi bouwt de beleggingsportefeuilles op met indextrackers (ETF's). Eenmaal per maand vindt er een rebalance plaats.
Modelportefeuille
Groei
Indextrackers
Nee
Binck BankUw portefeuille wordt aangehouden bij de Binck bank
Ja
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Dexxi


Doorlopende kosten
Periodieke kostenGeen
BeheerfeeU betaalt een jaarlijkse All-in fee van 0,8% (incl. btw). In dit tarief zitten de beheervergoeding, de transactiekosten, de btw en de servicekosten van Binckbank. Het all-in tarief van 0,8% per jaar geldt tot een bedrag van €250.000.Boven €250.000 tot €500.000 is het all-in tarief 0,6% per jaar.En vanaf €500.000 is het all-in tarief 0,4% per jaar.
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
ServicefeeGeen

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Dexxi rendement


De getoonde rendementen zijn het NETTO rendement per jaar en per profiel. Dit is het behaalde rendement na aftrek van alle kosten. Wanneer u rendementen tussen partijen vergelijkt houdt dan ook rekening met het risico.

Rendementen zijn op basis van modelportefeuilles. Dexxi is februari 2016 gestart, daarom worden alleen rendementen vanaf 2017 getoond. De staffel voor de all-in fee wordt doorberekend in de rendementen. De rendementen bij Finner zijn gebaseerd op een inleg tot €250.000,-. Legt u meer in dan kunnen de rendementen positief afwijken.

ProfielZeer defensiefDefensiefNeutraalOffensiefZeer offensief
2020
-0,9%
0,0%
1,0%
2,2%
3,4%
2019
7,1%
12,8%
16,8%
21,3%
27,2%
2018
-2,5%
-4,5%
-5,8%
-7,5%
-9,0%
2017
-1,5%
2,1%
3,7%
5,8%
10,0%

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Team Dexxi


Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
De heer Duco Frie
Managing Partner
Directeur Vermogensbeheer
heer Martijn Receveur
Managing Partner
Compliance Officer


Dexxi

Vergelijk met andere partijen
Analyse rendement & kosten
Hulp bij uw keuze of overstap

Contact Finner

Bart Spronk
010-3070880
Plan afspraak
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement