Boris van Hemmen

Deel dit artikel

Boris van Hemmen opereert onder het'Nationaal Regime' vergunning van de AFM en wordt hierdoor niet vergeleken door Finner. Lees meer informatie over het Nationaal Regime in ons artikel toezicht vermogensbeheer.

Boris van Hemmen begon een zelfstandig kantoor naar aanleiding van een particulier die zijn pensioenvermogen verloor bij een Nederlandse private bank. Volgens Van Hemmen wordt men via financiële media continu bedolven onder informatie van beleggingsexperts, die denken dat ze een idee hebben van wat er op de financiële markt gaat gebeuren. Onzin, volgens Van Hemmen.


Bij Boris van Hemmen wordt belegd aan de hand van een beleggingsplan. Er zijn bij Boris van Hemmen twee dienstverleningen die helpen met het maken van een plan: beleggingsplan en vermogensvrijplan. U kunt vanuit dit plan beleggen samen met een beleggingsspecialist van Boris van Hemmen. Uw beleggings- of vermogensplan wordt dan uitgevoerd en onderhouden.

Een bewezen beleggingsstrategie is erg belangrijk volgens het beleid van Boris van Hemmen. Een strategie dient onder andere transparant, begrijpelijk en economisch en wetenschappelijk verklaarbaar te zijn. Boris van Hemmen helpt u volgens een bewezen strategie, of u nu passief of actief wilt beleggen. 

Boris
Naam aanbiederBoris van HemmenType beheerIndividueel beheer
Onderdeel vanBoris van Hemmen VermogensspecialistenMinimum inlegbedrag€ 100.000,-
Vestiging(en)EindhovenJaar actief-
Onderscheidingen-

Beleggingsbeleid Boris van Hemmen


Het beleggingsbeleid van Boris van Hemmen begint bij het maken van een plan. Hierin wordt onder andere vastgelegd of u genoeg vermogen heeft voor later, wanneer u kunt minderen of zelfs stoppen met werken, welke beleggingsstrategie bij u past et cetera. Boris van Hemmen hanteert twee verschillende dienstverleningen voor het maken van een beleggingsplan: vermogensvrijplan en beleggingsplan. Deze diensten kosten respectievelijk €4000,- en €1600,- (beide eenmalig en inclusief btw).

Na het maken van een plan kunt u bij Boris van Hemmen onbeperkte toegang krijgen tot een beleggingsspecialist die u helpt bij de uitvoering en het onderhoud van uw plan. Als u een beleggingsplan heeft opgesteld, kunt u gebruik maken van “Investment management”, wat inhoudt dat u voor de kosten van 1,0% per jaar hulp krijgt bij de uitvoering van uw plan. Wanneer u een vermogensvrijplan heeft, is er DGA Vermogensmanagement. U krijgt dan ook toegang tot een vermogensplanner, tegen een tarief van 1,2%.


Kosten Boris van Hemmen
Boris van Hemmen rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Boris van Hemmen wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement