Birdee, dochteronderneming van BNP Paribas Asset Management, is een platform voor het online beheren van spaargeld. Het bedrijf wil hiermee iedereen toegang verlenen tot bepaalde financiële diensten, die in principe enkel zijn voorbehouden voor de gefortuneerde klanten van privaatbanken of vermogensbeheerders. Birdee biedt geen financieel advies. Het platform stelt een aantal beleggingsportefeuilles voor die door haar experten worden ontwikkeld en beheerd. Dit noemt men “discretionair beheer”. Dit houdt in dat u het beheer van uw portefeuille volledig overlaat aan de beheerder.

Birdees robot-adviseur biedt een alternatief voor de diensten die normaal worden geleverd door een financieel adviseur. Hetzelfde doel, maar dan 100% digitaal: de robot-adviseur stelt een selectie beleggingen samen, aangepast aan uw doelstellingen en budget. U hoeft dus geen afspraak meer te maken bij de bank om uw beleggingsplannen te bespreken. Samen met een digitale robot maakt u uw keuzes thuis.

Beleggen bij Birdee kan al vanaf een minimale inleg van € 50,-


Niet beoordeeldBirdee is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Birdee
Naam aanbieder
Birdee
Type beheer
Online beheer
Onderdeel van
BNP Paribas Asset Management
Minimum inlegbedrag
€ 50,-
Vestiging(en)
Luxemburg
Jaar actief
2016
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Birdee


Het beleggingsbeleid van Birdee heeft als doel risico's te spreiden en rendementen te optimaliseren voor beleggers. Het platform maakt gebruik van moderne financiële technologieën, waaronder geautomatiseerde algoritmen, om portefeuilles samen te stellen die passen bij de doelstellingen en risicobereidheid van gebruikers. Birdee biedt hoofdzakelijk modelportefeuilles aan die zijn samengesteld uit ETF's (Exchange Traded Funds), Deze ETF's beleggen wereldwijd in verschillende aandelen en obligaties waardoor kansen worden gespreid en het risico wordt verlaagd. Door actief portefeuillebeheer en regelmatige herweging streeft Birdee ernaar om een gebalanceerde verhouding tussen rendement en risico te handhaven.


Negatieve uitsluitingBirdee sluit bepaalde sectoren uit (wapenhandel, tabak, steenkool, pornografie)
Actief
Modelportefeuille
Groei
Indextrackers
JaBelegt onder andere in ETFs van BNP Paribas Asset Management
Sutor Bank
Onbekend
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Birdee


Doorlopende kosten
Periodieke kostenGeen
BeheerfeeU betaalt een jaarlijkse beheerfee van 1,00% incl. btw.
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
ServicefeeGeen

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Birdee rendement


De getoonde rendementen zijn het NETTO rendement per jaar en per profiel. Dit is het behaalde rendement na aftrek van alle kosten. Wanneer u rendementen tussen partijen vergelijkt houdt dan ook rekening met het risico.

ProfielDefensiefGematigdDynamisch
2023
Bekijk in uw analyse
2022
Bekijk in uw analyse
2021
5%
12,7%
21,1%
Inzicht in alle rendementen van Birdee?Vraag een vergelijkingsrapport aan en ontvang een rendementsanalyse tot 12 jaar. Zo krijgt u een goed beeld van de prestaties in goede en slechte jaren.


Team Birdee


Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
Dhr Georges Hübner
Dhr Laurent Bodson
Dhr Geoffroy Linard
Dhr Youri Clobus
Dhr Hugues Santkin


eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement