Binck heeft in 2017 een volledig nieuwe “laten beleggen” propositie geintroduceerd. Deze vermogensbeheer oplossingen bestaan uit Binck Forward en Binck Comfort.

Binck Forward
Binck forward is gelanceerd in 2017 na de overname van vermogensbeheerder Pritle. Binck forward is de nieuwe naam van Pritle en biedt online vermogensbeheer via life-cycle beleggingen met hoofdzakelijk indexfondsen. Life-cycle beleggen houdt in dat u een doel kiest en een looptijd, naarmate uw doel dichterbij komt wordt uw portefeuille steeds defensiever belegd. Binck kiest voor passief vermogensbeheer met indexfondsen en een focus op lage kosten. Uw portefeuille wordt 1 keer per kwartaal gebalanceerd om in lijn te brengen met uw doel en risicoprofiel.Wanneer u afwijkt van het groeipad dat nodig is om uw doel te behalen krijgt u automatisch bericht met wat nodig is daar weer op te komen. Het openen van een rekening en de samenstelling van uw portefeuille gaat volledig online -binnen 10 minuten- waarna het onderhoud van uw portefeuille geautomatiseerd verloopt. Online vermogensbeheer van Binck is mogelijk vanaf €10,-. Iedere euro blijft dagelijks opvraagbaar bij Binck. Binck heeft beleggingsspecialisten beschikbaar via chat, telefoon en email om u bij te staan wanneer gewenst.

Binck Comfort
Binck Comfort is gelanceerd in september 2017 en heeft als focus vermogensbehoud. Het vermogen wordt door Binck beheerd aan de hand van een persoonlijk beheerplan waarin een buffer en reserve zijn vastgesteld, hieruit volgt de initiële beleggingsmix. Uw vermogen wordt vervolgens verdeeld over 2 Binck fondsen en wordt volledig door de computer bepaald. Binck Comfort hanteert een algoritmisch risicomodel om te bepalen welk deel van uw vermogen in de twee verschillende beleggingsfondsen wordt belegd. Ze streven ernaar om bij een sterke daling van de beurs het verlies tot de buffer te beperken. De reserve is het vaste deel van uw belegd vermogen, dat ze proberen te beschermen tegen verliezen wanneer de aandelenmarkt daalt. U kunt deelnemen vanaf 10.000 euro. Bekijk het volledige profiel van Binck Comfort op onze website.

Binck Select
Binck Select is de nieuwe naam voor Alex Vermogensbeheer. Sinds 2008 is Alex al onderdeel van Binck. Het beleggingsbeleid van Alex bleef onafhankelijk en kenmerkte zich door de grote mate van automatisering (computergestuurde aan- en verkoopbeslissingen). In het najaar van 2018 besloot BinckBank te stoppen met het merk Alex, maar de onderliggende dienstverlening lijkt gelijk te blijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het beleggingsbeleid, de kostenlading en de mogelijkheid gebruik te maken van de seminars van Binck Academy. Ook behouden huidige Alex klanten hun rekening- en portefeuillegegevens. Het beleggingsbeleid onderscheidt zich van de andere dienstverleningen van Binck door de focus op individuele effecten. De mogelijkheid is aanwezig dat het model de volledige portefeuille omzet in obligatie-ETF's op het moment dat de beurzen omlaag gaan. Deelnemen kan vanaf 25.000 euro.

BeoordeeldBinck is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Binck
Naam aanbieder
Binck
Type beheer
Online beheer
Onderdeel van
BinckBank N.V.
Minimum inlegbedrag
€ 10,-
Vestiging(en)
Amsterdam
Jaar actief
2000
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders

Vergelijk direct

Eenvoudig alle partijen in Nederland vergelijken
 • Broker
 • Vermogensbeheerder
Zoek de beste
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 50.000,-
 • € 100.000,-
 • € 500.000,-
Kies uw inlegbedrag
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 100.000,-
 • € 250.000,-
 • € 500.000,-
 • € 1.000.000,-
Kies uw inlegbedrag
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement