Scalable Capital biedt een app om te beleggen in ETF’s, aandelen, diverse soorten fondsen, derivaten en cryptocurrencies. Het minimum inlegbedrag is één euro per maand.


Beoordeling
Toelichting
Bankvergunning NLScalable Capital is een Duitse broker en staat onder toezicht van de Deutsche Bundesbank en BaFin. Er is dus geen Nederlandse, maar wel een Duitse bankvergunning.
AFM vergunning NL / Onder toezicht van de Duite toezichthouder BaFin. Regels van de AFM, zoals het provisieverbod en het verbod op het doorverkopen van orders, zijn daarmee niet van toepassing op Scalable Capital.
KIFID registratie Scalable Capital staat niet geregistreerd bij het Nederlandse klachteninstituut KIFID
Klantenservice NL
Niet uitlenen effectenHet uitlenen van effecten is in Duitsland verboden. Scalable Capital leent de effecten niet uit.
GRATIS realtime koersinformatie / Er is wel realtime koersinformatie, maar niet voor de reguliere beurzen zoals Euronext. Uw orders worden voornamelijk verwerkt op het kleine Duitse Gettex Exchange. De prijsvorming en liquiditeit is minder transparant; er is slechts één level van het orderboek zichtbaar.
GRATIS uitbetaling cash- en stockdividend
GRATIS uitoefening / toewijzing van optiesNiet van toepassing Geen opties of futures beschikbaar.
GEEN inactivity feeEr is geen inactivity fee. Het aanhouden van de FREE Broker rekening is gratis. Voor de PRIME en PRIME + Rekening wordt er wel een maandelijkse servicefee in rekening gebracht.
GRATIS deponeren / overboeken effectenZowel deponeren als overboeken is gratis.
GEEN betaalrekening verplicht
Geen CFD broker
Overige kosten / Scalable Capital rekent relatief lage transactiekosten. Er zijn buiten de servicefee (PRIME / PRIME +) weinig directe kosten voor de klant. Scalable Capital haalt inkomsten uit provisies en het doorverkopen van orders. Dit kan leiden tot hogere indirecte kosten voor beleggers, zoals spread- en fondskosten.--------------------------------------------------------Geen transactiekosten voor het periodiek aanschaffen van een selecte groep ETF's via spaarplannen.
Overige voorwaarden Scalable Capital is een Duitse aanbieder die buiten het Nederlandse toezicht en daarmee ook het provisieverbod valt. De broker haalt de inkomsten uit provisies en het "doorverkopen" van transacties. Voor Nederlandse aanbieders is zo'n verdienmodel verboden.

BeoordeeldScalable Capital is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke broker wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt over de organisatie, dienstverlening(en), voorwaarden en kosten krijgt de partij een beoordeling.

                                                                          


Scalable Capital - Kosten

De tarieven van Scalable Capital zijn afhankelijk van uw handelsgedrag en de producten die u kiest. Gebruik onze vergelijkingsmodule en bereken direct de kosten voor uw situatie.


                                                                       


Scalable Capital - Handelsplatform
                                                               

 Toelichting
Meest geschikt voor:
Lange termijn beleggers die hun rendement willen vergroten met lage kosten.
Specialiteit broker:ETF's en langdurige beleggen via commissie-vrije beleggingsplannen

 

De beste broker vinden?Vergelijk brokersOver Scalable Capital 

Scalable Capital is in 2014 opgericht door Erik Podzuweit, Florian Prucker, Adam French en Prof. Dr. Stefan Mittnik. Het internationale team, dat werkt in München, Berlijn en Londen, combineert uitgebreide kennis van de kapitaalmarkt en de financiële sector met tientallen jaren onderzoekservaring in risicomodellering, knowhow over digitale bedrijfsmodellen en technische en juridische kennis.

Als beleggingsplatform in Europa doet Scalable er alles aan om toegang tot de kapitaalmarkt mogelijk te maken via slimme technologieën, gebruiksgemak en lage kosten. Scalable gelooft in toetredingskansen, niet in toetredingsdrempels.

Met de Scalable Broker kunnen Nederlandse beleggers zelfstandig handelen in aandelen, ETF's, fondsen en cryptocurrencies. Zowel de app en website van Scalable maken handelen eenvoudig, handig en mobiel. Met een instapbedrag van slechts één euro creëert Scalable voor zo veel mogelijk beleggers mogelijkheden om hun financiële toekomst te bepalen.                                                                       

Vergelijk direct

Eenvoudig alle partijen in Nederland vergelijken
 • Broker
 • Vermogensbeheerder
 • Help mij starten
Zoek de beste
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 50.000,-
 • € 100.000,-
 • € 500.000,-
Kies uw inlegbedrag
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 100.000,-
 • € 250.000,-
 • € 500.000,-
 • € 1.000.000,-
Kies uw inlegbedrag
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement