InsingerGilissen Bankiers N.V. is een private bank die zich richt op vermogende particulieren en families, stichtingen, verenigingen en institutionele partijen. InsingerGilissen verleent tevens specifieke diensten aan zelfstandig vermogensbeheerders. In november 2018 is zij met een IEX Gouden Stier uitgeroepen tot beste private bank van Nederland.

InsingerGilissen biedt particuliere cliënten, naast onafhankelijk vermogensbeheer en beleggingsadvies, een breed palet aan private banking en wealth management producten en diensten. Het aanbod voor institutionele partijen bestaat uit asset management, asset consulting en alternatieve investeringsproducten. Voor zelfstandig vermogensbeheerders treedt zij, onder het label InsingerGilissen Services, op als depotbank.

De bank heeft vestigingen in Amsterdam (hoofdkantoor), Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen en Rotterdam. InsingerGilissen maakt onderdeel uit van het netwerk van KBL European Private Bankers. Er zijn circa 325 medewerkers werkzaam en het toevertrouwede vermogen bedraagt circa 25 miljard euro.

InsingerGilissen Bankiers N.V. is ontstaan uit de fusie, op 1 oktober 2017, tussen Bank Insinger de Beaufort N.V. (1779) en Theodoor Gilissen Bankiers N.V. (1881).

Video InsingerGilissen


BeoordeeldInsingerGilissen is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
InsingerGilissen
Type beheer
Private banking
Onderdeel van
KBL European Private Bankers S.A.
Minimum inlegbedrag
€ 1.000.000,-
Vestiging(en)
Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Rotterdam
Jaar actief
1779
Onderscheidingen
Gouden Stier "Beste Vermogensbeheerder" in 2013 en 2014 (Theodoor GIlissen)

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders