Post Vermogensbeheer is opgericht in 2010. De basis voor Post Vermogensbeheer komt voort uit de vraag voor vermogensbeheer/vermogensopbouw van de klanten van financieel planners. Post Vermogensbeheer streeft naar een positie op de markt, die anders is dan alle huidige proposities: meer betrokkenheid, meer zekerheid en meer focus op de groei van het vermogen van de klant. De wijze van werken van Post Vermogensbeheer is complementair aan de financiële planning van de relaties. Het kantoor is gevestigd in Vught en daarnaast is er een bezoekadres in Schaijk en Sneek.

Post onderscheidt zich volgens eigen zeggen met pure professionaliteit gecombineerd met een persoonlijke aanpak. Korte lijnen, betrokkenheid en kwaliteit staan bij Post Vermogensbeheer voorop.

Bij Post is het ook mogelijk om fiscaal voordelig te beleggen voor het pensioen. U kunt dan op een geblokkeerde lijfrenterekening vanaf €100,- (periodiek of eenmalig) inleggen in één van de drie risicoprofielen van Post. Daarbinnen wordt actief gehandeld om de beurs te timen via een verdeling van aandelen, obligaties en contant geld. Daarnaast kunt u vanaf een minimale inleg € 25.000,- een uitkerende lijfrente openen.

 
Post
Naam aanbieder
Post
Type beheer
Mixfonds
Onderdeel van
De Vermogensbeheerders B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 100,-
Vestiging(en)
Vught en een bezoekadres in Schaijk en Sneek
Jaar actief
2010
Onderscheidingen
-

De beste pensioenaanbieder vinden?Vergelijk pensioenaanbieders


Beleggingsbeleid Post


U kunt bij Post pensioenbeleggen kiezen uit drie risicoprofielen waarbinnen een tweetal fondsen aangekocht wordt. U bent zelf verantwoordelijk voor de keuze van het risicoprofiel, maar binnen de fondsen wordt actief gehandeld om de beurs te timen op het juiste aan- of verkoopmoment bij op- of neergang van de beurs. Dit gebeurt middels een geautomatiseerd computermodel. Voor de obligaties wordt een iShares tracker aangekocht. Analyse geschiedt door middel van technische en fundamentele analyse op dagbasis, aldus Post. Er zijn twee typen dienstverlening: met inleg tot 50.000 euro en voor een inleg daarboven.

Boven de 50.000 euro inleg is de opbouw op basis van vermogensbeheer (indien gewenst ook execution only) en wordt er belegd in een (maatwerk) beleggingsportefeuille met individuele aandelen- en obligatietitels en daarnaast beleggingsfondsen.
Ook is het mogelijk, als de klant dat wenst, dat er gebruik wordt gemaakt van derivaten (opties en andere hefboomproducten).
De kosten voor de dienstverlening van Post Vermogensbeheer zijn 1,21% voor vermogensbeheer tot 0,72% voor execution only, exclusief productkosten.

Geen
ActiefPost vermogensbeheer gelooft in actief beleggen waarbij met behulp van statistische kwantitatieve analyses de risico’s en kansen in de markt tijdig worden geanalyseerd. De modellen geven aan bij het overschrijden van de risiconorm dat de kaspositie dient te worden vergroot. Hierdoor is in het verleden het risico van aandelenposities altijd binnen acceptabele grenzen gebleven.
Modelportefeuille
Groei
Beleggingsfondsen
JaPost Inkomensfonds
Degiro, Saxo Bank
JaDe partners hebben elk een aanzienlijk deel van het eigen vermogen belegd conform de beleggingsmethodieken die door Post Vermogensbeheer worden aangeboden (in vermogensbeheer dan wel in fonds alwaar Post vermogensbeheer optreedt als Operating Company)
De beste pensioenaanbieder vinden?Vergelijk pensioenaanbieders


Kosten Post


Voor een voorbeeldberekening kunt u gebruik maken van de vergelijker.

Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
BeheerfeeAfhankelijk van het risicoprofiel wordt er een vergoeding (inclusief BTW) gevraagd voor de dienstverlening van Post
Vermogensbeheer.

Defensief 0,44%
Neutraal 0,22%
Offensief 0,00%
Performance fee
Transactiekosten-
ServicefeeDepotbankkosten Degiro zijn 0,2% voor o.a. bewaarloon en transactiekosten.
Kosten ProductenEr wordt belegd in 2 fondsen, Fundshare Post Opbouw Inkomensfonds en iShares € Ultrashort bond UCITS ETF. De fondskosten per profiel lopen van 0,789% in het defensieve tot 1,8% in het offensieve profiel.

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuille-
Kosten afbouw portefeuille-

De beste pensioenaanbieder vinden?Vergelijk pensioenaanbieders


Post rendement


De getoonde rendementen zijn het NETTO rendement per jaar en per profiel. Dit is het behaalde rendement na aftrek van alle kosten. Wanneer u rendementen tussen partijen vergelijkt houdt dan ook rekening met het risico.

ProfielDefensiefNeutraalOffensief
2023
Bekijk in vergelijker
2022
Bekijk in vergelijker
2021
-
-
-
Inzicht in alle rendementen van Post?Bekijk de vergelijking van pensioenaanbieders


eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement