Semmie werd in 2016 gelanceerd maar de historie van Semmie gaat veel verder terug... Semmie is ontstaan vanuit vermogensbeheerder SEM.nl. SEM.nl werd in 2008 opgericht door Sem van Berkel sr, een van de grondleggers van de Amsterdamse optiebeurs, en zijn zoon Sem van Berkel jr.

Missie Semmie: ''Bij Semmie vinden wij dat iedereen moet kunnen beleggen. Ook als je er geen verstand van hebt, geen tijd voor hebt of geen duizenden euro's beschikbaar voor hebt. Het enige dat jij hoeft te doen is een rekening openen, Semmie regelt de rest. We focussen ons op lange termijn doelen en proberen de risico’s, die nu eenmaal bij beleggen horen, zo veel mogelijk te vermijden. Ten slotte beleggen wij alleen in bedrijven met een duurzame agenda''.

Video Semmie


BeoordeeldSemmie is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Semmie
Type beheer
Online beheer
Onderdeel van
SEM.nl B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 50,-
Vestiging(en)
Amsterdam
Jaar actief
2014
Onderscheidingen
Genomineerd voor de Dutch FinTech Awards

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders