Verwer & Janssen Vermogensmanagement

Verwer & Janssen Vermogensmanagement is actief sinds 2006 als vermogensbeheerder in Nederland, België en Luxemburg. Het hoofdkantoor van Verwer & Janssen is gevestigd in Roosendaal en het bijkantoor is gevestigd in Sint Jansteen (gemeente Hulst).

Verwer & Janssen Vermogensmanagement heeft zich gespecialiseerd in vormen van “gestructureerd beleggen”. Cliëntportefeuilles worden opgebouwd met verschillende combinaties van gestructureerde producten en sluiten aan bij de individuele wensen en doelstellingen van de cliënt. Deze maatwerkportefeuilles kunnen indien gewenst, worden uitgebreid met de traditionele asset-categorieën zoals aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, maar onder andere ook met derivaten. Cliënten worden tevens bij de intake gevraagd wat zij onder een slecht scenario als geprognosticeerd eindkapitaal inclusief cashflow wensen te ontvangen op basis van de aanbevolen en overeengekomen beleggingshorizon. De uitkomst van het slechte scenario wordt bepaald door het loslaten van een "stresstest" op de portefeuille. ?

Vermogensbeheer en beleggingsadvies zijn bij Verwer & Janssen Vermogensmanagement mogelijk vanaf € 250.000,-

Niet beoordeeldVerwer & Janssen Vermogensmanagement is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Verwer & Janssen Vermogensmanagement
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Verwer & Janssen Vermogensmanagement B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 250.000,-
Vestiging(en)
Roosendaal
Jaar actief
2006
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement