LET OP: (31-03-2023) Verwer & Janssen Vermogensmanagement, wordt onderdeel van Trustus Capital Management (Trustus). V&J zal voorlopig onder de handelsnaam Verwer & Janssen Vermogensmanagement worden voortgezet.

Verwer & Janssen Vermogensmanagement is actief sinds 2006 als vermogensbeheerder in Nederland, België en Luxemburg. Het hoofdkantoor van Verwer & Janssen is gevestigd in Roosendaal en het bijkantoor is gevestigd in Sint Jansteen (gemeente Hulst).

Verwer & Janssen Vermogensmanagement heeft zich gespecialiseerd in vormen van “gestructureerd beleggen”. Cliëntportefeuilles worden opgebouwd met verschillende combinaties van gestructureerde producten en sluiten aan bij de individuele wensen en doelstellingen van de cliënt. Deze maatwerkportefeuilles kunnen indien gewenst, worden uitgebreid met de traditionele asset-categorieën zoals aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, maar onder andere ook met derivaten. Cliënten worden tevens bij de intake gevraagd wat zij onder een slecht scenario als geprognosticeerd eindkapitaal inclusief cashflow wensen te ontvangen op basis van de aanbevolen en overeengekomen beleggingshorizon. De uitkomst van het slechte scenario wordt bepaald door het loslaten van een "stresstest" op de portefeuille. ?

Vermogensbeheer en beleggingsadvies zijn bij Verwer & Janssen Vermogensmanagement mogelijk vanaf € 250.000,-

VenJ-online, opgericht in 2016, is onderdeel van Verwer & Janssen Vermogensmanagement, dat sinds 2006 bestaat. Het kantoor bevindt zich in Roosendaal. VenJ-online is opgericht om vermogensbeheer laagdrempeliger te maken. Al met een inlegbedrag vanaf €5.000,- kunt u bij VenJ-online terecht.

Niet beoordeeldVerwer & Janssen Vermogensmanagement is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Verwer
Naam aanbieder
Verwer & Janssen Vermogensmanagement
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Verwer & Janssen Vermogensmanagement B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 250.000,-
Vestiging(en)
Roosendaal
Jaar actief
2006
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Verwer & Janssen Vermogensmanagement


Verwer en Jansen zegt het volgende over haar beleggingsbeleid:

Verwer en Janssen stelt een 100% maatwerkportefeuille samen door middel van het combineren van met name gestructureerde beleggingsproducten van verschillende aanbieders.

De kredietwaardigheid van de aanbieders moet buiten elke discussie staan.

Met relaties wordt enkele keren per jaar de performance van de portefeuille en de onderliggende producten besproken. Indien nodig worden producten gekocht en verkocht, waarbij steeds voorop staat dat een transactie in het belang van de relatie is; het doel blijft steeds de risico-rendementsverhouding te verbeteren.
Bij Verwer & Janssen Vermogensmanagement is het leveren van maatwerk het resultaat van een goede en degelijke intake.

Vanaf bepaalde bedragen is het mogelijk om een beleggingsproduct helemaal op maat te laten bouwen bij de beste partijen op dit gebied ter wereld.

Bij VenJ-online wordt er belegd in index trackers en beleggingsfondsen, niet in individuele effecten. Op deze manier weet u zeker dat uw vermogen goed gespreid is. Voor elk risicoprofiel, defensief, neutraal of offensief, geldt een aparte verdeling tussen aandelen, obligaties, vastgoed en liquiditeiten. Bij VenJ-online is er per risicoprofiel voor deze categorieën een onder- en bovengrens vastgesteld. Elke maand wordt gekeken of de indeling van uw portefeuille nog binnen deze grenzen valt. Op die manier kent uw portefeuille altijd een goede risicospreiding

Het proces voor nieuwe klanten ziet er bij VenJ-online als volgt uit. Om te beginnen vult u een klantprofiel in. Hierin wordt onder andere vastgelegd wat uw inlegbedrag is, hoeveel risico u bereidt bent om te nemen en wat uw doel is. Aan de hand hiervan krijgt u van VenJ-online een advies over een risicoprofiel dat bij u past. Als u het daarmee eens bent, ondertekent u een overeenkomst en draagt u het beheer van uw vermogen over aan VenJ-online.


-
ActiefZowel actief als passief
Modelportefeuille
Groei , Waardebehoud
Beleggingsfondsen
Nee
Saxo Bank (oud)
JaEigen portefeuille op basis van deze dienstverlening
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Verwer & Janssen Vermogensmanagement


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Verwer & Janssen Vermogensmanagement rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Verwer & Janssen Vermogensmanagement wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team Verwer & Janssen Vermogensmanagement


Verwer & Janssen Vermogensmanagement biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement