De Rabobank Groep is ontstaan in 1972 door een fusie van de Coöperatieve Centrale Raiffeisen-Bank en Coöperatieve Centrale Boerenleenbank. En sinds 1980 wordt de bank alleen nog maar aangeduid als Rabobank. Rabobank is een van de 3 grote banken in Nederland en bestaat uit 139 zelfstandige aangesloten banken waarbij Rabobank Nederland de centrale coöperatie vormt.

Vermogensmanagement van Rabobank Private Banking biedt toegang tot een team van specialisten en een aantal diensten, zoals portefeuillebeheer voor beleggingen, estate planning, levenstestamenten of structurering van het belegbare vermogen in uw bv.

Met Vermogenszorg kunt u verder regelen dat uw nabestaanden financieel en juridisch begeleid worden wanneer u komt te overlijden.

Ten slotte biedt Rabobank Private Banking de mogelijkheid tot schenken en/of nalaten aan een goed doel. Dit kan direct of via het oprichten van uw eigen stichting, waarbij Rabobank kan begeleiden.

BeoordeeldRabobank Private Banking is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Rabobank Private Banking
Type beheer
Private banking
Onderdeel van
Coöperatieve Centrale Raiffeisen-Boerenleenbank B.A.
Minimum inlegbedrag
€ 500.000,-
Vestiging(en)
Geheel Nederland
Jaar actief
1972
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders