Bij Clavis, opgericht in 2008 en gevestigd in ’s-Hertogenbosch en Amsterdam, kunt u terecht voor verschillende financiële services. Family office, directievoering en beleggen zijn drie van die services. Clavis biedt diensten van advies tot uitvoering, maar de klant houdt de controle.

Clavis hanteert drie pijlers om tot solide vermogensbeheer en groei te komen: vermogensstructurering, directievoering en trustdiensten én vermogensbeheer. Deze drie pijlers vertegenwoordigen allemaal verschillende activiteiten binnen het beheren van vermogen.

Het feit dat Clavis deze verschillende dienstverleningen onder één dak aanbiedt, maakt dat er ruime kennis aanwezig is en dat men bij Clavis een situatie van verschillende invalshoeken kan bekijken.

Clavis is aangesloten bij het Kifid en de DSI en staat onder toezicht van de AFM en DNB.

Niet beoordeeldClavis is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Clavis
Naam aanbieder
Clavis
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Clavis Vermogensbeheer B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 500.000,-
Vestiging(en)
Amsterdam, 's-Hertogenbosch
Jaar actief
2008
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Clavis


Clavis is een serviceverlener op verschillende financiële gebieden, van advies tot aan uitvoering. Family office, beleggen, structurering en planning, directievoering en risk management zijn de gebieden waarin Clavis diensten aanbiedt. Bij Clavis vermogensbeheer worden drie pijlers gehanteerd: vermogensstructurering, directievoering en trustdiensten én vermogensbeheer.

Onder vermogensstructurering vallen onder meer vermogensplanning, transactiebegeleiding en compliance. Er wordt gekeken naar zaken als behoeftes, doelstellingen, uitgangspunten et cetera. Aan de hand van de wensen en eisen van de klant kan een strategie worden geformuleerd. Hierbij zijn eenvoud en overzicht erg belangrijk.

Directievoering en trustdiensten bevatten onder andere: domiciliëring, bestuur en het beschermen van de persoonlijke levenssfeer. Er wordt een oplossing geboden voor de investeringsstructuur van families en andersoortige private wealth omgevingen.

Activiteiten die onder vermogensbeheer vallen zijn onder andere: fiduciair beher, directe investeringen en discretionair beheer. Clavis heeft toegang tot grote internationale investment banks via fiduciair beheer. Bij discretionair beheer wordt de internationale financiële markt gevolgd en zit Clavis zelf aan de knoppen. Door het aanbieden van deze verschillende diensten, kan Clavis zaken vanuit verschillende invalshoeken belichten.

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Clavis


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Clavis rendement


Het rendement is bruto voor aftrek van de kosten van Clavis.

Het rendement is bruto voor aftrek van de kosten van Clavis.

ProfielZeer defensiefDefensiefGemiddeldOffensiefZeer offensief
2023
Bekijk in uw analyse
2022
Bekijk in uw analyse
2021
2,2%
8,1%
14,4%
20,9%
27,3%
Inzicht in alle rendementen van Clavis?Vraag een vergelijkingsrapport aan en ontvang een rendementsanalyse tot 12 jaar. Zo krijgt u een goed beeld van de prestaties in goede en slechte jaren.


Team Clavis


Clavis biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement