Today's Group biedt zowel vermogensbeheer als zelf beleggen. In deze review richten we ons op zelf beleggen via Today's Brokers. 


Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Toelichting

Niet beoordeeldTodays Group is niet beoordeeld
Elke broker wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt over de organisatie, dienstverlening(en), voorwaarden en kosten krijgt de partij een beoordeling.

                                                                          


Today's Group Zelf Beleggen - Kosten

De tarieven van Todays Group zijn afhankelijk van uw handelsgedrag en de producten die u kiest. Gebruik onze vergelijkingsmodule en bereken direct de kosten voor uw situatie.


                                                                     GRATIS infopakket  


Today's Group Zelf Beleggen - Handelsplatform

Todays heeft 2 platformen, Today's Comfort en Today's Pro. Today's Comfort is geschikt voor zowel beginnende als ervaren beleggers. Bij Today's Comfort zijn alle handelsmogelijkheden in één standaard koersoverzicht beschikbaar en zijn er meerdere tools beschikbaar. Het platform biedt gratis realtime koersinformatie van Euronext, nieuwsfeeds en de beursagenda. Met het Today's Pro handelsplatform, Trader Workstation, heeft u zeer uitgebreide handelsmogelijkheden om te handelen in aandelen, opties, futures, hefboomproducten (o.a. Turbo's, Sprinters en Speeders), valuta, ETF's/ trackers, commodities, CFD's en obligaties. U kunt koersinformatie, grafieken en orderboeken over meerdere computerschermen verdelen om zo uw eigen handelsomgeving te creëren. Het handelsplatform is op meerdere manieren beschikbaar, als standalone pakket, webtrader en voor smartphone en tablet.

                                                               

Video Todays Group


 Toelichting
Meest geschikt voor:
Beginnende en actieve belegger
Specialiteit broker:-

GRATIS infopakket 

De beste broker vinden?Vergelijk brokersOver Today's Group Zelf Beleggen

Todays Group is ontstaan uit een samensmelting van vier branchegenoten;
-Mijn Effecten ontstaan uit Kuperus Effecten (een commissionair in effecten)
-Todays Vermogensbeheer (specialisme bescherming en actieve vermogensbeheertechnieken)
-Fountain Capital Advisory (een specialist in vermogensregie en duurzaam beleggen)
-Vladeracken (specialist in Vermogensregie en Wealth Management met eigen ontwikkelde beleggingsmodellen).

Door het samengaan is er volgens Today's Group een breed en toegewijd team ontstaan, een partnerstructuur waarin elke partner in zijn eigen kracht wordt ingezet om zo de klant een optimale dienstverlening te kunnen bieden. Mede hierdoor geeft Today's Group aan elke klant te kunnen voorzien van een oplossing die optimaal bij hem of haar past.

Visie & Missie
Today's Group heeft een actief doel, namelijk rendement behalen in alle soorten markten. Niet alleen in opgaande markten, maar ook in neergaande en langdurige zijwaartse markten. Door zich bewust niet vast te leggen aan het volgen van een index (benchmark), is
Todays Group in staat met een actieve benadering, flexibiliteit en opportunisme in te spelen op kansen in de verschillende markten. Ze geven hierbij aan dit op een veilige, transparante en innovatie manier te doen.

Lees hier meer over vermogensbeheer bij Todays Group.

                                                                      GRATIS infopakket 

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement