6,8
10 reviews
Beoordeling per onderdeel
Prijs / kwaliteitverhouding
6,6
Klantvriendelijkheid
7
Gebruiksgemak
7,8
Mogelijkheden
5,8

10 reviews

"Gebruiksvriendelijk, maar duur."Anoniem beveelt ING Zelf op de beurs aan | 25 januari 2018GebruiksvriendelijkRedelijk duurIk ben zeer tevreden, omdat het heel overzichtelijk is ingedeeld. Je hebt een goede app speciaal voor het beleggen bij ing. Minpunt is wel dat ze relatief duur zijn, de jaarlijkse fees en transactie kosten.
"kan goedkoper en beter."Peter Gevers beveelt ING Zelf op de beurs niet aan | 21 januari 2018overzichtelijkportfoliowinst/verlies berekeningbeperkte fondsen aanbiedingte hoge aan en verkoop kostenweinig aanbiedingenIk ben eigenlijk niet tevreden om de bovenstaande plus en minpunten waarbij de minpunten overheersen.
""Anoniem beveelt ING Zelf op de beurs aan | 18 januari 2018
"prima"R.de Koning beveelt ING Zelf op de beurs niet aan | 10 januari 2018goede servicealleen amsterdamse beursbij vragen is deze broker goed bereikbaar middels chatmogelijkheid
"Top"P. M. Wiersinga beveelt ING Zelf op de beurs aan | 20 december 2017Makkelijk in eigen tijd. 24 hrs per dag. Op eigen Iphone
"matig adviseerbaar+ het is en blijft een bank geen broker"E. Korteweg beveelt ING Zelf op de beurs niet aan | 30 november 2017alsnog te duur met kosten rekening a 16 per jaar die terug verdient moeten worden. weinig informatie omtrend aandeel, bedrijf waarin je belegd dat moet je ergens anders halen. ING beleggen is niet overdreven duur maar wel weer duurder dan BV degiro, Tevens moet je een betaalde rekening openen, wat dus ook weer terug moet worden verdient. Daarnaast is er weinig info beschikbaar over bedrijven.
"redelijk"Anoniem beveelt ING Zelf op de beurs niet aan | 14 november 2017redelijke uitleggeen hendelsplatformik ben best wel een beetje tevreden al mis ik wel een handelsplatform om thuis snel te beleggen als een broker. App is handig maar je kunt niet wijzigen erop
"De 'online' beleggingsmogelijkheden van de broker zijn zeer gebruikersvriendelijk."L. Emmerzaal beveelt ING Zelf op de beurs aan | 1 november 2017eenvoudsnelheidlate financiële afwikkeling bij verkoopIk gebruik de broker voor de aan- en verkoop van aandelen, genoteerd op de AEX. Ik laat per maand gemiddeld ca. 2 orders uitvoeren. Pluspunten zijn: (a) overzichtelijkheid van de invoerschermen (met o.a. 'pop up' menu's) (b) 'idiot proof': orders kunnen niet zomaar uitgevoerd worden, maar moeten expliciet worden bevestigd (c) snelheid van uitvoering Minpunt is de late financiële afwikkeling bij verkoop van effecten (twee volle werkdagen).
"ING-zelf op de beurs werkt uitstekend!"Dick Rondhuis beveelt ING Zelf op de beurs aan | 15 oktober 2017Snelheid!Foutloos!Analyse van aandelenLage renteZeer tevreden over de online mogelijkheden!
"goed voor standaard gebuik"Anoniem beveelt ING Zelf op de beurs aan | 4 oktober 2017goedkoopecht voor buy and holdOnvoldoende rapportageGeen portefeuilleadviesmoeilijk met limietenGoed te gebruiken voor relatief langdurige" buy and hold" portefeuille, omdat de fees voornamelijk transactie gerelateerd zijn. Bovendien lijkt ING safe

Vergelijk direct

Eenvoudig alle partijen in Nederland vergelijken
  • Broker
  • Vermogensbeheerder
  • Help mij starten
Zoek de beste
  • € 10.000,-
  • € 25.000,-
  • € 50.000,-
  • € 100.000,-
  • € 500.000,-
Kies uw inlegbedrag
  • € 10.000,-
  • € 25.000,-
  • € 100.000,-
  • € 250.000,-
  • € 500.000,-
  • € 1.000.000,-
Kies uw inlegbedrag

Contact Finner

Bart Spronk
010-3070880
Plan afspraak
Bart Spronk
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement