ING Groep N.V. is een van de 3 grootste Nederlandse banken die wereldwijd actief is. In 2007 werd de samenvoeging van Postbank en ING aangekondigd en deze werd in 2009 gerealiseerd waardoor ze gezamenlijk verder gingen als de ING Groep N.V.. ING heeft alleen al in Nederland meer dan 14.000 medewerkers en ca. 8 miljoen klanten.

ING biedt verschillende beleggingsdiensten aan. Voor vermogensbeheer zijn er 4 verschillende diensten. Onder het label 'ING Eenvoudig Beleggen' is beleggen in mixfondsen mogelijk vanaf €1.000,-. Bij ‘ING beleggen met beheer’ kunt u beleggen vanaf €50.000,-.

Het beleggingsbeleid wordt bepaald door het ING Investment Office. Hier vergelijkt een team van 19 beleggers verschillende industrieën en regio’s op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden. Deze worden vervolgens binnen elk strategie vertaald in concrete beleggingsproducten. Uw portefeuille wordt belegd in indextrackers en beleggingsfondsen.

ING biedt onder het label ING Private banking verschillende beleggingsdiensten aan voor klanten met een vermogen van minimaal €1.000.000,- . U heeft dan toegang tot de private banking faciliteiten van ING. Naast ING vermogensbeheer worden dezelfde 3 mogelijkheden ook geboden voor ING vermogensadvies. U neemt hier alleen zelf de beslissingen op basis van advies van ING.

Met ING zelf beleggen kunt u voor eigen rekening handelen. ING zelf beleggen is vooral geschikt om zelf in bijvoorbeeld aandelen te beleggen.


Lees hier meer over vermogensbeheer bij ING.

BeoordeeldING is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke broker wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt over de organisatie, dienstverlening(en), voorwaarden en kosten krijgt de partij een beoordeling.Beoordeling
Toelichting
Bankvergunning NLING is een bank en valt daarmee onder het depositogarantiestelsel.
AFM vergunning NLOnder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en Autoriteit Financiële Markten (AFM).
KIFID registratie Geregistreerd bij het KIFID en de uitspraken worden als bindend geaccepteerd.
Klantenservice NL
Niet uitlenen effecten
GRATIS realtime koersinformatieNiet alle koersen zijn realtime. Bij sommige producten ziet u de koersen van 15-20 minuten geleden.
GRATIS uitbetaling cash- en stockdividend
GRATIS uitoefening / toewijzing van optiesVoor uitoefening (op uw verzoek) of aanwijzing van opties geldt het tarief voor een transactie in binnenlandse aandelen via Mijn ING, plus € 12,50. Voor cash settlement van opties betaalt u € 2,25 per contract plus € 12,50. Voor de expiratie van gekochte aandelenopties uitgeoefend door ING wordt 25% van de eventuele transactiewinst ingehouden.
GEEN inactivity fee
GRATIS deponeren / overboeken effecten / Het deponeren is gratis. ING vergoedt dan de kosten die de andere partij bij de klant in rekening brengt. Voor het overboeken naar een andere bank rekenen zij €50 per fondsregel
GEEN betaalrekening verplichtU heeft een betaalrekening nodig. Een betaalpakket (Oranjepakket) bij ING kost 23,40 euro per jaar.
Geen CFD broker
Overige kosten / Betaalrekening nodig, kosten voor de uitoefening van opties. Er is zowel een vaste basis fee als een variabele service fee.
Overige voorwaarden Geen transactiekosten voor beleggingsfondsen en indextrackers.

ING
Naam aanbieder
ING
Minimum inlegbedrag
€ 1,-
Onderdeel van
ING Bank N.V.
Jaar actief
1991
Vestiging(en)
Geheel Nederland
Onderscheidingen
-

De beste broker vinden?Vergelijk brokers

Vergelijk direct

Eenvoudig alle partijen in Nederland vergelijken
 • Broker
 • Vermogensbeheerder
 • Help mij starten
Zoek de beste
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 50.000,-
 • € 100.000,-
 • € 500.000,-
Kies uw inlegbedrag
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 100.000,-
 • € 250.000,-
 • € 500.000,-
 • € 1.000.000,-
Kies uw inlegbedrag
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement