Wilgenhaege Vermogensbeheer is in 1995 opgericht door Jerry Langelaar en gevestigd in Hoofddorp. Wilgenhaege vindt dat zij zich onderscheid van andere vermogensbeheerder door een persoonlijke, transparante, professionele benadering met een open communicatie richting haar cliënten. Wilgenhaege biedt onder andere vermogensbeheer en eigen beleggingsproducten aan.

Wilgenhaege is er als vermogensbeheerder voorstander van om individuele effecten in de beleggingsportefeuille op te nemen. Slechts bij uitzondering wordt gebruik gemaakt van beleggingsfondsen. Derivaten op indices worden toegevoegd om specifieke kenmerken in de beleggingsportefeuille te brengen. De Researchafdeling van Wilgenhaege Vermogensbeheer analyseert alle relevante trends, ontwikkelingen en nieuwsberichten en vertaalt deze naar een gericht beleid in de beleggingsportefeuille.

Vermogensbeheer bij Wilgenhaege is mogelijk vanaf een inlegbedrag van €250.000,-

Niet beoordeeldWilgenhaege Vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Wilgenhaege Vermogensbeheer
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Wilgenhaege Asset Management B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 100.000,-
Vestiging(en)
Hoofddorp
Jaar actief
1995
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement