Wilgenhaege Vermogensbeheer is in 1995 opgericht door Jerry Langelaar en gevestigd in Hoofddorp. Wilgenhaege vindt dat zij zich onderscheid van andere vermogensbeheerder door een persoonlijke, transparante, professionele benadering met een open communicatie richting haar cliënten. Wilgenhaege biedt onder andere vermogensbeheer en eigen beleggingsproducten aan.

Wilgenhaege is er als vermogensbeheerder voorstander van om individuele effecten in de beleggingsportefeuille op te nemen. Slechts bij uitzondering wordt gebruik gemaakt van beleggingsfondsen. Derivaten op indices worden toegevoegd om specifieke kenmerken in de beleggingsportefeuille te brengen. De Researchafdeling van Wilgenhaege Vermogensbeheer analyseert alle relevante trends, ontwikkelingen en nieuwsberichten en vertaalt deze naar een gericht beleid in de beleggingsportefeuille.

Vermogensbeheer bij Wilgenhaege is mogelijk vanaf een inlegbedrag van €250.000,-

BeoordeeldWilgenhaege is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Wilgenhaege
Naam aanbieder
Wilgenhaege
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Wilgenhaege Capital Markets B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 250.000,-
Vestiging(en)
Hoofddorp
Jaar actief
1995
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Wilgenhaege


Welke aanpak, beleggingsstrategie of beleggingsstijl heeft Wilgenhaege?
Wilgenhaege hanteert een actieve beleggingsstijl, waarbij de selectie van individuele vermogenstitels sterk bepalend is voor het rendement van de portefeuille. Het streven van Wilgenhaege is om daarmee een beter (risico gewogen) rendement te genereren dan de vergelijkingsmaatstaf.

De keuze van Wilgenhaege voor een actief beleid betekent dat het rendement, zowel positief als negatief, sterk kan afwijken van de vergelijkingsmaatstaf. Hierdoor creëert Wilgenhaege de mogelijkheid om hogere, voor risico gecorrigeerde rendementen te behalen dan de vergelijkingsmaatstaf. Echter, de andere kant van het actieve beleggingsbeleid van Wilgenhaege is dat er ook een risico bestaat dat het voor risico gecorrigeerde rendement achterblijft bij de vergelijkingsmaatstaf. Dit beleid van Wilgenhaege wijkt af van passieve beleggingen, waarbij direct in de vergelijkingsmaatstaf wordt belegd. Het rendement van passieve beleggingen is ongeveer gelijk aan het rendement van de vergelijkingsmaatstaf minus de kosten.

Wilgenhaege maakt ook gebruik van passieve beleggingsinstrumenten in een aantal beleggingscategorieën. Dit betreft voornamelijk categorieën waarbij Wilgenhaege van mening is dat de toegevoegde waarde van het selecteren van individuele titels beperkt is of dat er minimale spreiding nodig is binnen deze categorieën. In de toelichting op beleggingscategorieën wordt hier verder door Wilgenhaege op ingegaan.

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Wilgenhaege


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Wilgenhaege rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Wilgenhaege wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team Wilgenhaege


Wilgenhaege biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

Wilgenhaege

Vergelijk met andere partijen
Analyse rendement & kosten
Hulp bij uw keuze of overstap

Contact Finner

Stephan Freelink
010-3070880
Plan afspraak
Stephan Freelink
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement