Weijerman Vermogensbeheer bestaat sinds 2009 en is gevestigd in Rotterdam. Weijerman is de eerste beheerder in Nederland die gespecialiseerd is in ‘inkomen uit vermogen’. Het streven van Weijerman is dan ook het behalen van een stabiel rendement. Om dit te behalen worden risico’s zo laag mogelijk gehouden en wordt er een hoge cashflow gegenereerd.

Weijerman Vermogensbeheer is ervan overtuigd dat vermogen de klant de vrijheid geeft om doelen te realiseren. Via beleggen kunt u uw vermogen vergroten en dus dichter bij uw doelen komen. Weijerman helpt klanten dan ook deze (financi��le) doelen te bereiken. Doordat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw inkomen, heeft u rust en ruimte voor andere zaken.

Als klant kunt u voor veel zaken terecht bij Weijerman Vermogensbeheer. Ze biedt diensten aan vanaf een inleg van €200.000,- voor topsport, pensioen, scheiding, stichtingen, vermogensgroei en (aanvullend) inkomen, maar ook erfenis, loterijprijs, letselschade of een gouden handdruk zijn zaken waarmee u bij Weijerman terecht kunt. De kernfocus van Weijerman ligt bij vermogensbeheer, maar Weijerman biedt zich ook aan als klankbord voor andere financiële zaken.

Voor de inrichting van uw portefeuille maakt Weijerman gebruik van 3 risicoprofielen: vermogensbehoud, voorzichtig en neutraal.

Niet beoordeeldWeijerman Vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Weijerman
Naam aanbieder
Weijerman Vermogensbeheer
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Weijerman Vermogensbeheer B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 200.000,-
Vestiging(en)
Rotterdam
Jaar actief
2009
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Weijerman Vermogensbeheer


Binnen het beleggingsbeleid van Weijerman Vermogensbeheer spelen drie uitgangspunten een belangrijke rol. Om te beginnen is Weijerman overtuigd van het feit dat beleggen rendabeler is dan sparen. Om geen valutarisico te lopen belegt Weijerman enkel in waarde-aandelen van grote bedrijven in Eurolanden. Daarnaast is spreiding volgens Weijerman essentieel om het risico laag te houden. Als laatste gelooft Weijerman dat een duidelijke strategie stabiliteit en zekerheid biedt. Opties worden alleen gebruikt om risico’s te beperken en cashflow te genereren.

Bij Weijerman wordt, vanaf een inlegbedrag van €200.000,- belegd via depotbanken. Dat houdt in dat uw geld bij een externe bank staat, en dat Weijerman via een overeenkomst de machtiging krijgt om dit vermogen te beheren en te beleggen. De depotbanken waar Weijerman mee samenwerkt zijn: ABN AMRO, BinckBank, Interactive Brokers en InsingerGilissen.

Bij Weijerman kunt u een aanvullend inkomen generen. U laat uw vermogen dan beheren door Weijerman, via een depotbank en volgens gemaakte afspraken (bijvoorbeeld over uw risicobereidheid). Elke maand maakt Weijerman een deel van het vermogen over naar uw betaalrekening, waardoor u een groter inkomen heeft.


De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Weijerman Vermogensbeheer


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Weijerman Vermogensbeheer rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Weijerman Vermogensbeheer wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team Weijerman Vermogensbeheer


Weijerman Vermogensbeheer biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement