De Wealthon Group is in 2005 opgericht door Peter Zwart in samenwerking met zijn zoon Victor Zwart. Peter Zwart richtte in 1971 al eerder de organisatie GIM Algemeen Vermogensbeheer op. Hij verkocht deze onderneming in 1999 aan een Nederlands-Engelse private bank. De familie Zwart bezit 100% van de aandelen bij Wealtheon Vermogensbeheer. Aangezien zij tevens het beleggingscomité voorzitten, is er geen druk van buitenaf bij het nemen van beleggingsbeslissingen.

Het beleggingsdoel van Wealtheon is gericht op behoud en groei van vermogen. Wealtheon Vermogensbeheer heeft een relatief kleine structuur en staat daardoor dicht bij haar cliënten. De vermogensbeheerder kent geen complexe hiërarchie. Hierdoor kan Wealtheon snel en doeltreffend inspelen op de veranderingen in de markt. Wealtheon hanteert een anticyclisch beleggingssysteem. Anticiperend op een aangekondigde verbetering of verslechtering van het economisch klimaat, past Wealtheon de verdeling van de beheerde gelden over de verschillende beleggingscategorieën en –sectoren aan.

Vermogensbeheer bij Wealtheon is mogelijk voor portefeuilles vanaf €1.000.000,- door inbreng in effecten of liquiditeiten. Voor portefeuilles vanaf € 250.000 biedt Wealtheon Vermogensbeheer het Investment Program aan, online en proactief indexbeleggen.

BeoordeeldWealtheon Vermogensbeheer is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Wealtheon Vermogensbeheer
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Wealtheon N.V.
Minimum inlegbedrag
€ 1.000.000,-
Vestiging(en)
Eindhoven, Brussel, Genève
Jaar actief
2008
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement