Waterland Investment Services werd opgericht in 1998 en is gevestigd in Amsterdam. Ze richt zich op particulieren, stichtingen, families en verenigingen. Met cliënten in binnen- en buitenland is Waterland een internationaal bedrijf.

De kern van de dienstverlening van Waterland betreft, naast het halen van een goed rendement, het bereiken van (financiële) doelstellingen op de lange termijn. Hierbij worden vragen gesteld als ‘hoe krijg ik overzicht in mijn vermogen?’, ‘hoe en wanneer draag ik vermogen over naar de kinderen?’ en ‘hoe blijf ik financieel onafhankelijk waarbij mijn vermogen reeël in stand blijft?’. Omdat Waterland samenwerkt met onder andere fiscalisten en notarissen, hebben cliënten controle over hun hele vermogen.

Waterland biedt 4 diensten aan: vermogensbeheer, -begeleiding, advies en family office dienstverlening.

Niet beoordeeldWaterland Investment Services is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Waterland
Naam aanbieder
Waterland Investment Services
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Waterland Investment Services B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 1.000.000,-
Vestiging(en)
Amsterdam
Jaar actief
1998
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Waterland Investment Services


Waterland Investment Services biedt 4 diensten aan: vermogensbeheer, -begeleiding, advies en family office dienstverlening.

Om te beginnen wordt er bij Waterland altijd grondig onderzoek gedaan naar uw situatie, en vooral uw financiële buffers. Als voor u het in stand houden van het vermogen essentieel is, maar u hier niet te veel mee bezig wilt zijn, is vermogensbeheer voor u de oplossing. Waterland stelt een kosten- en risico-efficiënte portefeuille samen, gericht op de lange termijn. Het beleggingsbeleid is gericht op alle mogelijkheden, instrumenten, expertise en strategieën. Volgens Waterland kunnen een actief en een passief beleid elkaar juist goed aanvullen.

Een vermogensbegeleider helpt u bij het beheer over uw totale vermogen. De focus hierbij is om controle en overzicht te krijgen over het totale vermogen. Zaken die hier een rol in spelen zijn onder andere: een strategisch plan opstellen, externe specialisten als banken en vermogensbeheerders selecteren en monitoren én het totale vermogen administreren.

De family office dienstverlening is ook gericht op het aansturen van het totale vermogen. Het verschil met vermogensbegeleiding is dat een family officer meer coördinerend dan adviserend is. Het gaat om het beheer, de structurering en de organisatie van het vermogen.


De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Waterland Investment Services


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Waterland Investment Services rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Waterland Investment Services wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team Waterland Investment Services


Waterland Investment Services biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement