Vuurenvaart, opgericht in 2006 en gevestigd te Maasdijk, is gericht op gepersonaliseerde vermogensbegeleiding. Vuurenvaart werkt uitsluitend voor haar opdrachtgevers en kan daarom onafhankelijk advies geven. Een aantal speerpunten van Vuurenvaart is: actieve portefeuillebewaking, exclusiviteit en onafhankelijkheid.

Het doel van Vuurenvaart is om de klanten te ontzorgen. Dit betekent dat Vuurenvaart goed past op het vermogen dat ze beheert/adviseert. Vuurenvaart wil door middel van een actief beleggingsbeleid het beleggingsrisico verlagen. Bij het samenstellen van beleggingsportefeuilles wordt met deze strategie rekening gehouden, en daarnaast wordt rekening gehouden met risico, rendement en kosten.

Vuurenvaart werkt samen met vier Nederlandse en buitenlandse banken, zodat u wereldwijd kunt beleggen, te weten: BinckBank, UBS Luxemburg, InsingerGilissen en ABN AMRO. Voordat u met Vuurenvaart gaat beleggen kiest u een van deze banken een depotbank, waar u uw vermogen onderbrengt.

Het minimum inlegbedrag om te beginnen met beleggen bij Vuurenvaart is 1.000.000 euro.


Niet beoordeeldVuurenvaart is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Vuurenvaart
Naam aanbieder
Vuurenvaart
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Vuurenvaart B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 1.000.000,-
Vestiging(en)
Maasdijk
Jaar actief
2006
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Vuurenvaart


De visie van Vuurenvaart BV is om haar klanten te ontzorgen. Ontzorgen betekent dat Vuurenvaart goed past op het vermogen dat beheert/geadviseerd wordt. De doelstelling van de visie van Vuurenvaart is om door middel van een actief beleggingsbeleid het beleggingsrisico te verlagen, maar wel een hoger rendement te behalen dan de benchmark.

Zowel bij advies als vermogensbeheer worden portefeuilles altijd ingericht op basis van een
Strategische Asset Allocatie en de Tactische Asset Allocatie. Vuurenvaart BV heeft een grote voorkeur voor deze twee verdelingen. In sommige gevallen kan er worden afgeweken van deze verdelingen. Bij het kiezen van het beste fonds wordt er beoordeeld of een actief fonds in staat is om de tracker* (benchmark) te verslaan. Indien geen enkel fonds in staat is om de tracker te verslaan, wordt er gekozen voor een tracker. Daarnaast wordt er altijd gekozen voor een beleggingsfonds zonder distributievergoedingen.

Vuurenvaart BV maakt gebruik van gestructureerde producten als aanvulling op de
beleggingsportefeuille. Vuurenvaart BV heeft een voorkeur om een (beperkt) gedeelte van de
portefeuille te beleggen in gestructureerde producten.

Vuurenvaart BV hanteert vier standaard beleggingsstrategieën, namelijk: inkomen, defensief, neutraal en offensief. Bij de keuze van een beleggingsstrategie wordt gekeken naar de huidige gezins- en inkomenssituatie, vermogenspositie, beleggingsdoelstellingen, kennis en ervaring en de wensen van de klant. De keuze van een beleggingsstrategie hangt af van de risicoacceptatie en de risicobereidheid. Binnen de verschillende beleggingsstrategieën worden er een bandbreedte per beleggingscategorie aangehouden. Afhankelijk van de marktontwikkelingen zal er gekozen worden om een bepaalde beleggingscategorie te over- of onder te wegen binnen de vastgestelde bandbreedte.

Omdat Vuurenvaart BV niet gelieerd is aan een grote bank of beleggingsinstelling kan Vuurenvaart BV de klant onafhankelijk adviseren. Vuurenvaart BV werkt samen met grote binnenlandse en
buitenlandse banken waardoor onze klanten wereldwijd kunnen beleggen. Vuurenvaart BV heeft een voorkeur voor het beleggen in fondsen van grotere en bekende fondshuizen. Door onze
onafhankelijke positie heeft Vuurenvaart BV ook de mogelijkheid om in specifieke gevallen te kiezen voor kleinere beleggingsfondsen.

In de beleggingsportefeuilles van Vuurenvaart BV (zowel advies als beheer) kan worden belegd in de beleggingscategorieën; aandelen, obligaties, beleggingsfondsen (actieve en passieve
beleggingsfondsen), alternatieve beleggingsfondsen, grondstoffen en liquiditeiten. Vuurenvaart BV heeft een breed universum en kan beleggen in wereldwijde assets. Desgewenst kunnen specifieke sectoren of regio’s over- of onderwogen worden in de beleggingsportefeuille.
Vuurenvaart BV geeft de klant de mogelijkheid om te kunnen investeren in gestructureerde producten. Gestructureerde producten kunnen ervoor zorgen dat het rendement in een portefeuille wordt verhoogd waarbij het risico gelijk blijft of zelfs verlaagd wordt.

Het minimum inlegbedrag om te beginnen met beleggen bij Vuurenvaart is 1.000.000 euro.


De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Vuurenvaart


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Vuurenvaart rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Vuurenvaart wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team Vuurenvaart


Vuurenvaart biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

Vuurenvaart

Vergelijk met andere partijen
Analyse rendement & kosten
Hulp bij uw keuze of overstap

Contact Finner

Stephan Freelink
010-3070880
Plan afspraak
Stephan Freelink
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement