Peter Roos, Tom Spaan en Gregor Pak begonnen in 2014 Vermogen in Balans, gevestigd in Nootdorp. Alle drie, werkzaam bij een andere vermogensbeheerder, waren het niet eens over de werkwijze van dit bedrijf en ze besloten voor zichzelf te beginnen. De klant is voor Vermogen in Balans het belangrijkste, zodat u onbezorgd uw vermogen kunt laten beheren. Vermogen in Balans beheert het vermogen van particulieren, stichtingen, bedrijven, eigenlijk kan iedereen bij Vermogen in Balans terecht.Vermogen in Balans maakt voor elke klant een unieke portefeuille. Dit gebeurt aan de hand van de core-satellite strategie. Dat houdt in dat Vermogen in Balans een kern heeft vastgesteld in elke portfeuille, dat is de Core. Daarnaast is er de Satellite om de portefeuille aan te vullen met producten die de interesse van de klant wekken. Op die manier kan de klant altijd zijn eigen voorkeur aangeven en krijgt ieder een portefeuille op maat. Deze portefeuille wordt bij Vermogen in Balans periodiek heroverwogen, aan de hand van afspraken die met de klant gemaakt zijn.De portefeuille wordt onder andere ingericht aan de hand van uw risicoprofiel. Vermogen in Balans hanteert hiervoor 4 Doelrisicoprofielen: defensief, neutraal, offensief en zeer offensief. In uw eerste gesprek wordt vastgesteld wat uw risicobereidheid is.


Niet beoordeeldVermogen in Balans is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Vermogen
Naam aanbieder
Vermogen in Balans
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Invest Vermogensregie V.O.F.
Minimum inlegbedrag
€ 250.000,-
Vestiging(en)
Nootdorp
Jaar actief
2014
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Vermogen in Balans


Vermogen in Balans probeert maatwerk te leveren. Uw (financiële) situatie wordt eerst in kaart gebracht, om vervolgens aan de hand hiervan een portefeuille samen te stellen. Er worden bij Vermogen in Balans veelal goedkope indexbeleggingsproducten ingezet, in het belang van de klant. Als het rendement op lijkt te wegen tegen de extra kosten, worden ook andere producten gebruikt. Bij Vermogen in Balans kunt u beleggen in aandelen en obligaties over de hele wereld. Ook beleggingsfondsen en indextrackers maken deel uit van het assoirtiment. Keuzes voor producten worden gebaseerd op grondige analyse, gefocust op kosten en risicomonitoring.

Vermogen in Balans maakt gebruik van fundamentele analyse bij het maken van beleggingsbeslissingen. Deze beslissingen zijn hoofdzakelijk gericht op de lange termijn, maar er wordt wel ingespeeld op de actualiteit. Ook technische analyse en marktgevoel zijn onderdeel van het proces van Vermogen in Balans.

Er wordt een actief beleggingsbeleid gevoerd door Vermogen in Balans. Dit beleid is erop gericht een index te verslaan. Oftewel, Vermogen in Balans probeert door actief beleggen een hoger rendement te halen dan de index.

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Vermogen in Balans


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Vermogen in Balans rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Vermogen in Balans wil of kan deze niet inzichtelijk maken.
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Team Vermogen in Balans


Vermogen in Balans biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

Vermogen in Balans

Vergelijk met andere partijen
Analyse rendement & kosten
Hulp bij uw keuze of overstap

Contact Finner

Bart Spronk
010-3070880
Plan afspraak
Bart Spronk
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement