Titanium Vermogensbeheer werd opgericht in 2016 en is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Titanium gaat uit van de onvoorspelbaarheid van de toekomst en financiële markten. De beleggingsstrategie is gericht op minder risico en meer rendement.

De klant kan bij Titanium terecht met een inlegbedrag van minimaal €1 miljoen. Door de turbulente marktomstandigheden en de waan van de dag uit te sluiten, beoogt de beleggingsstrategie van Titanium een kleiner risico, met behoud van een goed rendement.

De werkwijze van Titanium ziet er grofweg als volgt uit. Om te beginnen heeft de klant twee gesprekken waarin kennis wordt gemaakt en waarin de klant zijn/haar persoonlijke situatie wordt vastgesteld. Aan de hand hiervan maakt Titanium een beleggingsvoorstel, wat de klant al dan niet nog kunt wijzigen. Als de klant tevreden is, wordt een tripartite samenwerkingsovereenkomst met Titanium gesloten. Dit betekent dat het portefeuille beheerd wordt door Titanium en dat de klant ieder half jaar contact heeft over de stand van zaken op dat moment.

Niet beoordeeldTitanium Vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Titanium
Naam aanbieder
Titanium Vermogensbeheer
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Titanium Vermogensbeheer B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 1.000.000,-
Vestiging(en)
Capelle aan den IJssel
Jaar actief
2016
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Titanium Vermogensbeheer


1. Op welke beleggingsovertuigingen baseert Titanium Vermogensbeheer haar dienstverlening?

Het beleggingsbeleid van Titanium Vermogensbeheer vindt zijn basis in de “Permanente Portefeuille theorie” welke door Harry Browne is geïntroduceerd. Het beleid gaat ervan uit dat Titanium vermogensbeheer niet weten wat er morgen zal gaan gebeuren, maar dat ze wel belegd willen zijn op een wijze zodat u een zo laag mogelijk risico realiseert in combinatie met een zo hoog mogelijk rendement. Kortom op een relatief eenvoudige wijze draagt het beleggingsbeleid bij aan een kwalitatief hoogwaardige en onderscheidende beleggingsstrategie. Deze beleggingsstrategie beoogt u rust te brengen aangezien er met relatief minder risico in de portefeuille, relatief meer rendement gerealiseerd kan worden. Deze strategie gaat weg van de waan van de dag en is gericht op een langere termijn.

2. Welke aanpak, beleggingsstrategie of beleggingsstijl hanteert Titanium Vermogensbeheer?

De beleggingsstrategie die Titanium Vermogensbeheer aanbiedt is onderscheidend, eenvoudig en toetsbaar. De door Triple A Risk Finance getoetste en gevalideerde beleggingsstrategie vermindert het beleggingsrisico en behoudt uw rendementsverwachting. Weg van turbulente marktomstandigheden en de waan van de dag, brengt deze strategie tijd, rust en rendement.

3. In welke beleggingscategorieën, sectoren, regio’s en (soort) financiële instrumenten wordt belegd?

De beleggingscategorieën waarin Titanium Vermogensbeheer belegd zijn aandelen, obligaties, goud en liquiditeiten. De regio’s waarin belegd wordt zijn voor aandelen de gehele wereld, en voor obligaties Europa. Er zal voornamelijk belegd worden in indextrackers , waarbij zoveel mogelijk wordt gestreefd om te beleggen in fysieke indexbeleggingen. Dit zijn indextrackers waarbij de onderliggende waarden daadwerkelijk worden aangehouden.

4. Bij vermogensbeheer over de hele portefeuille: Hoe wordt de portefeuille opgebouwd?

Titanium Vermogensbeheer biedt een 7 tal portefeuilles aan te weten:
- T4i en T4+ (verdeeld over de beleggingscategorieën aandelen, obligaties, goud, liquiditeiten)
- T3i en T3+ (verdeeld over de beleggingscategorieën aandelen, obligaties, goud)
- T2 defensief, T2 neutraal, T2 offensief (verdeeld over de beleggingscategorieën aandelen, obligaties)

Bij elke portefeuille vindt verdeling en weging plaats over de betreffende beleggingscategorieën, en zal deze weging jaarlijks worden geherbalanced naar de oorspronkelijke wegingen. Dit impliceert tevens dat er geen tactische asset allocatieplaats vindt. Het eventuele aanwezige valutarisico zal niet worden afgedekt. Verder zal Titanium Vermogensbeheer geen gebruik maken van de mogelijkheid om te beleggen met geleend geld.

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Titanium Vermogensbeheer


Doorlopende kosten
Periodieke kostenGeen
BeheerfeeU betaalt een jaarlijkse beheerfee van 0,61% (incl. btw).
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
ServicefeeAll-in fee van 0.1% vrijgesteld van btw. Het betreft een “all-in fee” met inbegrepen o.a. de transactiekosten, bewaarloon en servicekosten. Eventuele valutakosten worden echter nog wel apart door Saxo Bank in rekening gebracht.

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Titanium Vermogensbeheer rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Titanium Vermogensbeheer wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team Titanium Vermogensbeheer


Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
drs. Patrick Blom
Directeur Eigenaar
Dhr. Jeremy de Ruijter
Directeur Eigenaar


Titanium Vermogensbeheer

Vergelijk met andere partijen
Analyse rendement & kosten
Hulp bij uw keuze of overstap

Contact Finner

Stephan Freelink
010-3070880
Plan afspraak
Stephan Freelink
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement