Singelstaete Vermogensbeheer is opgericht in 2016 en houdt kantoor in Breda. Het bedrijf is opgericht door meerdere ex-rabobank mensen en telt 4 partners. Singelstaete richt zich voornamelijk op klanten in Breda en omgeving.

Het bedrijf biedt verschillende diensten. Singelstaete Vermogensbeheer is mogelijk vanaf 150.000 euro, beleggingsadvies vanaf 500.000 euro en vermogensregie vanaf 1 miljoen euro. Voor de invulling van de portefeuilles wordt onder andere gekozen voor aandelen en geschreven call opties.

Niet beoordeeldSingelstaete Vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Singelstaete Vermogensbeheer
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Singelstaete Vermogensbeheer B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 150.000,-
Vestiging(en)
Breda
Jaar actief
2016
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders