Roemer Kamp & Partners vermogensbeheer is opgericht in 2008 en houdt kantoor in Haarlem. Roemer Kamp beschikt over expertise op het gebied van financiële planning, vermogensbeheer en vermogensregie. Na een gedegen financiële planning kan de wijze van beheer worden afgestemd op uw wensen en doelstellingen. Behoudt van het vermogen staat voorop en is de doelstelling om de portefeuille op een beheerste wijze te laten doorgroeien. U kunt beleggen vanaf een vrij belegbaar vermogen van €250.000,-.

BeoordeeldRoemer Kamp & Partners is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Roemer
Naam aanbieder
Roemer Kamp & Partners
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Roemer Kamp & Partners Vermogensbeheer B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 500.000,-
Vestiging(en)
Haarlem
Jaar actief
2008
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Organisatie
Kostenbeleid
Beleggingsbeleid
Risicobeleid

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid Roemer Kamp & Partners


Roemer Kamp beschikt over expertise op het gebied van financiële planning, vermogensbeheer en vermogensregie. Na een gedegen financiële planning kan de wijze van beheer worden afgestemd op uw wensen en doelstellingen. Behoudt van het vermogen staat voorop en is de doelstelling om de portefeuille op een beheerste wijze te laten doorgroeien.

Het totale beleggingsbeleid van Roemer Kamp kenmerkt zich door een zeer brede spreiding over de verschillende beleggingscategorieën en door de keuze niet te beleggen in individuele aandelen of individuele obligaties. Er wordt vooral gestuurd op de onderlinge samenhang van de beleggingen in de portefeuilles. Er wordt wereldwijd belegt op basis van marktkapitalisatie. Er wordt nadruk gelegd op strategieën die zich de afgelopen decennia (wetenschappelijk) hebben bewezen. Zo wordt er de nadruk gelegd op value, small en midcap. Roemer Kamp selecteert fondsen en trackers binnen de portefeuille met weinig overlap en met een geringe onderlinge samenhang. Door het toepassen van diversificatie wordt een solide fundament voor de portefeuille nagestreefd. Verder worden er alternatieve beleggingen opgenomen om in tijden van turbulentie de portefeuilles rustiger te houden.

Roemer Kamp & Partners biedt vermogensbeheer aan vanaf 500.000 euro.

Geen
ActiefVolgens Roemer Kamp zijn er wel uitzonderingen. Zij geloven dat door toevoeging van "slimme" beleggingen de rendement-risicoverhouding verbeterd kan worden. Uitgangspunt is wel een passief beleggingsbeleid.
ModelportefeuilleVeel cliënten bij Roemer Kamp hebben een maatwerk portefeuille die volledig is afgestemd op hun wensen en doelstellingen.
Groei Hangt wel sterk van het risicoprofiel van de klant af.
BeleggingsfondsenFocus op beleggingsfondsen aangevuld met indextrackers. Voor obligatie en alternatieve beleggingen wordt voornamelijk gekozen voor beleggingsfondsen.
Nee
Saxo Bank
JaJa, en ook familie investeert mee.
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten Roemer Kamp & Partners


Doorlopende kosten
Periodieke kostenGeen
BeheerfeeBeheervergoeding van 1,03% tot €500.000; 0,85% over het meerdere tot €1 miljoen; over het meerdere vanaf €1 miljoen 0,36% (inclusief BTW).
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
ServicefeeVia depotbank Binck. Afhankelijk van uw inlegbedrag tussen de 0,1% en 0,2% per jaar.

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Roemer Kamp & Partners rendement


De getoonde rendementen zijn het NETTO rendement per jaar en per profiel. Dit is het behaalde rendement na aftrek van alle kosten. Wanneer u rendementen tussen partijen vergelijkt houdt dan ook rekening met het risico.

De rendementen zijn een gemiddelde van een selectie klanten in het betreffende risicoprofiel en dienen ter indicatie. Roemer Kamp & Partners biedt beperkt inzage in haar rendementen. De getoonde rendementen zijn netto en zonder vermelding van de berekeningsmethode zoals gehanteerde portefeuille en inlegbedrag. Weergegeven rendementen zijn dan ook niet gevalideerd door Finner.

ProfielDefensiefBehoudendNeutraalOffensiefZeer offensief
2023
Bekijk in uw analyse
2022
Bekijk in uw analyse
2021
-
9,5%
15%
20,1%
26,3%
Inzicht in alle rendementen van Roemer Kamp & Partners?Vraag een vergelijkingsrapport aan en ontvang een rendementsanalyse tot 12 jaar. Zo krijgt u een goed beeld van de prestaties in goede en slechte jaren.


Team Roemer Kamp & Partners


Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
Dhr. Jord Roemer
Directeur
drs. Marco Lange RBA
Beleggingsadviseur
Dhr. Christian de Vries
Vermogensadviseur


eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement