Providence Capital is gevestigd in Bussum en biedt fiduciair vermogensbeheer, investment consulting en financieel-administratieve ondersteuning vanuit de family office praktijk. Providence Capital beheert een vermogen van meer dan € 1 miljard.

Als voorwaarde voor goede resultaten stelt Providence Capital een gedisciplineerd beleggingsbeleid, een brede spreiding en superieure resultaten van actieve fondsbeheerders. De afgelopen jaren werd een trend zichtbaar waarbij de kernbeleggingen (core) overwegend passief en de satellietbeleggingen vooral actief belegd worden. Providence Capital werkt niet met standaard risicoprofielen maar levert maatwerk voor een beperkte groep cliënten.

Niet beoordeeldProvidence Capital is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Providence Capital
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Providence Capital Holdings B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 5.000.000,-
Vestiging(en)
Bussem
Jaar actief
-
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders