OVG Beheer staat voor Onafhankelijk Vermogensbeheer ’s Gravenhage, daar wordt ook kantoor gehouden sinds de oprichting in 1994. Tot de klantenkring van OVG Beheer behoren met name vermogende particuliere beleggers uit binnen- en buitenland, en holdings en directiepensioenfondsen. OVG Beheer houdt zich bezig met het structureren en beleggen van vermogens.

Bij de dienstverlening staat volgens OVG de cliënt centraal. De beleggingsportefeuille wordt samengesteld aan de hand van de wensen van de klant. OVG stelt daarbij vragen als, wat zijn de persoonlijke doelstellingen? Hoeveel rendement en hoeveel risico mag worden gelopen? Of gaat het om inkomen uit de portefeuille? En met welke fiscale aspecten moet er rekening worden gehouden? Succesvol vermogensbeheer vraagt volgens OVG Beheer om een persoonlijke aanpak. OVG Beheer brengt het vermogen onder bij Theodoor Gilissen Bankiers N.V. of Binck Bank N.V. Desgewenst kan het ook bij andere banken.

OVG biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000.

Niet beoordeeldOVG vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
OVG
Naam aanbieder
OVG vermogensbeheer
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Onafhankelijk Vermogensbeheer 's-Gravenhage B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 250.000,-
Vestiging(en)
Rotterdam, Den haag, Berlijn
Jaar actief
1997
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Beleggingsbeleid OVG vermogensbeheer


OVG is specialist in vermogensbeheer. OVG structureert en beheert vermogens. Dit vraagt gedegen kennis, ervaring en aandacht. Aandacht voor de ontwikkelingen op de beurzen, de samenstelling van beleggingsportefeuilles en de juiste balans tussen rendement en risico, afgestemd op de klant haar persoonlijke situatie en wensen. Bij OVG kiest de klant voor professioneel beheer en vertrouwen. Eén van de voorwaarden voor succesvol beleggen. OVG haar dienstverlening is geschikt voor beleggers die tijd, kennis en/of ervaring missen om zich Intensief met de financiële markten bezig te houden.

In een persoonlijk gesprek met de klant wordt de klant haar risicohouding vastgesteld. Hierop gebaseerd stelt OVG uw Rendements- / Risicoprofiel op en doet OVG de klant voorstellen omtrent de meest geschikte mix van beleggingsvormen (asset-mix) voor de langere termijn.

Voor het gedeelte van het vermogen dat met weinig risico belegd dient te worden heeft OVG de voorkeur voor obligatievormen, die minder gevoelig zijn voor mogelijk toekomstige koersdalingen op de obligatiemarkten als gevolg van een algemene rentestijging. In beginsel floating rate obligaties. Optimalisatie van dit rendement kan worden bereikt door te anticiperen op toekomstige renteschommelingen.

Voor het deel van het vermogen waarmee meer risico gelopen mag worden en derhalve ook een (veel) hoger rendement mogelijk is, hanteert OVG een gedegen en heldere beleggingsstijl. OVG investeert dit deel van uw vermogen in de meest kansrijke ondernemingen, die OVG via een uitgekiende methode voor de cliënten selecteert. Daarbij hecht OVG grote waarde aan risicospreiding en de mogelijkheid om OVG haar investeringen op ieder gewenst moment te kunnen verkopen (liquiditeit). Reden waarom OVG zich richt op beursgenoteerde ondernemingen.

Typerend voor OVG haar stijl is daarbij de combinatie van de zogenaamde “top down” en “bottom-up” methode. Bij een top down benadering spelen toekomstige economische ontwikkelingen en sectoranalyse een belangrijke rol. Bij bottum-up wordt met name gekeken naar de kwaliteit van het management van beursondernemingen en de kansen in de markt. Technische analyse (korte termijn beleggingsbeleid) wordt vooral bepaald door sentimentsindicatoren.

OVG belegt in individuele aandelen, individuele obligaties, beleggingsfondsen, trackers, vastgoed, grondstoffen, derivaten, structured products, private equity en valuta. OVG biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000.

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


Kosten OVG vermogensbeheer


Doorlopende kosten
Periodieke kosten-
Beheerfee-
Performance fee
TransactiekostenBekijk in uw analyse
Servicefee-

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleBekijk in uw analyse
Kosten afbouw portefeuilleBekijk in uw analyse

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders


OVG vermogensbeheer rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. OVG vermogensbeheer wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

Team OVG vermogensbeheer


OVG vermogensbeheer biedt (nog) geen inzage in het beleggingsteam.

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement